Anasayfa > Oyun Haberleri > Frostpunk Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Frostpunk Epic Games Store’da Ücretsiz Oldu

Başarılı bağımsız yapım Frostpunk Epic Games Store’da bu haftanın sürpriz oyunu olarak oyunculara sunuluyor. Detaylar haberimizde.

Çevrimiçi oyun platformları arasındaki rekabete hızlı bir giriş yapan Epic Games Store bu yolda oyuncuları kendi tarafına çekebilmek için arka arkaya hamleler yapmaya devam ediyor. Bu amaçla bugüne kadar oyunculara değeri binlerce lirayı aşan bedava oyun dağıtmış olan Epic Games‘in bizlere ücretsiz bir biçimde sunduğu oyunlar arasında bağımsız yapımların yanı sıra GTA V, Borderlands 2 ve Civilization gibi yapımlar da bulunuyordu. Epic Games Store‘un oyunculara bu hafta sunduğu oyun ise Steam değeri 50 TL olan, 11 Bit Studios’un sevilen oyunu Frostpunk oldu.

2021’in Epic Games Mega İndirimleri Başladı

Frostpunk Nasıl Bedava Alınır?

Epic Games Store‘un bu haftaki oyunu olan Frostpunk‘ı almak için yapmanız gerekenler oldukça basit. Epic Games Store üzerinden Epic Games hesabınıza giriş yaptıktan sonra Frostpunk‘ın mağaza sayfasına gidin. Ardından ‘Yükle’ butonuna tıklayın. Gelen ekrandan ‘Sipariş Ver’ dedikten sonra oyun kütüphanenize eklenmiş olacak ve sonsuza dek sizin olacak. Şimdiden iyi oyunlar!

Frostpunk Hakkında

Sevilen bağımsız geliştirici 11 Bit Studios tarafından geliştirilen ve 2018 yılında piyasaya sürülen Frostpunk hayatta kalma – strateji türünde bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Yalnızca bir kişiyi değil, bir topluluğun kaderini avuçlarınız arasına aldığınız oyunda buzul çağı geri dönmüş ve dünyadaki yaşamı bildiğimizden çok farklı bir yöne çekmiştir. Biz ise dünyadaki son insan yerleşiminin başındaki isim olarak hem insanların ihtiyaçlarını karşılamak, hem de doğaya karşı çetin bir mücadele vererek hayatta kalmak zorundayız. Bu acımasız şartlar içerisinde seçimlerimiz yalnızca bizim değil, koca bir insan topluluğunun hayatını etkileyecek. Özellikle türün hayranları tarafından oldukça olumlu yorumlarla karşılanmış olan yapımın Türkçe altyazı ve ara yüze de sahip olduğunu belirtmekte fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir