Anasayfa > Oyun Haberleri > Control GeForce Now Üzerinden Oynanabilir Durumda

Control GeForce Now Üzerinden Oynanabilir Durumda

Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve oldukça iyi yorumlar ile karşılanan oyun Control GeForce Now üzerinden oynanabilir durumda. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının köklü firmalarından olan Remedy Entertainment tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştirmiş olan Control oyun dünyasında heyecanla karşılanmıştı. Çıkışının ardından başarısını birçok ödül ile de taçlandırmış olan Control‘ün Metacritic puanı ise 82.

Control GeForce Now

Yapılan bir açıklama ile Control ‘ün artık Nvidia‘nın servisi GeForce Now üzerinden oynanabileceği haberi kullanıcılar ile paylaşıldı. Kullanımı ilk 90 gün için ücretsiz olan servis en basit hali ile oyunları herhangi bir indirme işlemine ihtiyaç duymadan eş zamanlı olarak oynamanıza imkan veriyor. Kullanıma açıldığı ilk günden beri kullanıcıların yoğun ilgisi ile karşılanan GeForce Now servisi gündeme çoğunlukla ayrılık haberleri ile gelmişti.

Bazı firmaların oyunlarını servis üzerinden kaldırma kararları ile sık sık gündem olan GeForce Now yeni atılımlar ile oyun kütüphanesini her geçen gün genişletmeye devam ediyor. Nvidia kanadından gelen açıklamalara göre ise oyun sayısı her geçen gün daha da artmaya devam edecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir