Anasayfa > Oyun Haberleri > Crash Bandicoot 4 Sızdırıldı!

Crash Bandicoot 4 Sızdırıldı!

Geleceği uzun bir süredir konuşulan ve oyuncular tarafından da merakla beklenen Crash Bandicoot 4 sızdırıldı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının eskimeyen efsanelerinden olan Crash Bandicoot yeni oyunu ile yakın bir zamanda karşımıza çıkabilir. Oyuncular tarafından merakla beklenen serinin yeni oyunu Crash Bandicoot 4: It’s About Time Tayvan’ın Oyun Derecelendirme Komitesi tarafından değerlendirildi. Yapılan değerlendirme Xbox One X ve PlayStation 4 platformları için oldu. Bu bilgiler haricinde serinin yeni oyunundan gelen bazı sızdırılmış görseller de var.

Sızdırılan bir diğer bilgi de oyunun çıkış tarihi hakkında oldu. İddialara göre yeni Crash Bandicoot oyunu 9 Ekim tarihinde oyuncuların karşısına çıkabilir. Ancak sızdırılan çıkış tarihi, oyun içi görüntüler ve diğer detaylara ilişkin henüz Activision yada Crash Bandicoot‘un yapımını üstlenen Toys for Bob cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. Yine de Activision tarafından geçtiğimiz günlerde oyun basınına gönderilen Crash Bandicoot yapbozu yeni oyunun fazla uzakta olmadığını ve iddiaların doğruluk taşıma oranlarının yüksek olduğunu gösteriyor. Bakalım serinin yeni oyunu oyuncuların beklentilerini karşılamak konusunda ne derecede başarılı olacak?

Crash Bandicoot 4

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir