Anasayfa > Oyun Haberleri > PlayStation Store İndirimleri: Bu Oyunları Kaçırmayın

PlayStation Store İndirimleri: Bu Oyunları Kaçırmayın

Playstation Store indirimleri kaçırılacak gibi değil. İşte 25 Temmuz’a kadar almak isteyebileceğiniz ve indirimde olan Playstation oyunları!

Global pandeminin ve eve kapanmanın iyice bunalttığı günlerde PS4 sahiplerini rahatlatacak haber Sony’den geldi. Oyun fiyatlarının burktuğu yüreklere serin su serpecek iki farklı indirim kampanyasına giden şirketten kaçırmamanız gereken bütün indirimlerini sizler için yazdık.

Sony an itibariyle iki farklı kampanya yürütüyor. Bunlardan ilki, “Remaster&Retro” serisi. Diğeri ise 25 Temmuz‘a kadar %75 indirim sunan “Save up to 75%” kampanyası. Remaster&Retro, adından da anlaşılabileceği gibi, bir zamanların efsane oyunlarını ve yeniden cilalanmış remaster oyunlarını içinde barındırıyor. Save Up To 75% kampanyasında ise son derece güncel oyunlar var.

PlayStation 5 İçin Duyurulan Tüm Oyunlar!

1- Resident Evil 2 Deluxe Edition

resident evil 2 playstation store indirimleri

Resident Evil 2 Deluxe Edition, %54 indirime girerek 23 dolara düştü. Playstation Store ve Xbox’a 2019 yılında düşen oyunu hala oynamadıysanız, oldukça iyi bir fırsat. Yüksek grafikli ve korku oyunlarını sevenler Last of Us 2’yi oynayabilene kadar nefislerini köreltebilirler.

2- Crash Team Racing Nitro Fueled

Crash Team Racing Nitro Fueled playstation store indirimleri

Sonic severler, Sonic’in uzaktan akrabası olan Crash Bandicoot’a bir şans vermek isteyebilirler. Eğer Mario Kart oynamayı seviyorsanız muhtemelen bu oyunu da seversiniz. Normalde bir PlayStation 1 oyunu olan Crash Team Racing Nitro Fueled’in PS4 için yeniden yapılmış versiyonu 2 Temmuz’a kadar %50 indirimli. Fiyatı ise 29.99$.

3- Crash Bandicoot N.Sane Trilogy

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy playstation store indirimleri

Biraz önce bahsettiğimiz oyunun üç boyutlu ve macera türünde olan versiyonu da, indirime giren oyunlar arasında. Crash Bandicoot üçlemesinin remakei olan Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, 2 Temmuz’a kadar %50 indirimde. Fiyatı ise diğer oyuna daha insaflı şekilde 19.99$.

Eski Xbox Yetkilisi Albert Penello: ”PlayStation 5, 500 Dolardan Çok Olamaz”

4- Tetris Effect

tetris effects playstation store indirimleri

Hakkımda kısmında da görebileceğiniz üzere Tetris’i severim. İndirime girmiş konsol halini ise daha çok severim. Oyun tarihinde çığır açmış bu oyunu televizyon ekranında görüp hıza ve beceriye doymaya hazırsanız, Tetris Effect’in 2018 versiyonunu PlayStation Store indirimleri ile tedarik edebilirsiniz. 25 Temmuz’a kadar sürecek %50 indirim oyunun fiyatını 20$ yapıyor.

5- Doom

doom playstation indirimleri

Gelelim ağır toplara. Mart ayında çıkan Doom Eternal 2020’nin en başarılı adayı olmaya çoktan aday oldu bile. Zaten, neredeyse tüm Doom oyunları çıktıkları senenin en iyi oyunları arasında girmiştir. Eğer arkaplanda ne olup bittiğini hala bilmiyorsanız, çok şey kaçırıyorsunuz. 2016 yılında Doom adıyla piyasaya sürülen reset serisini %50 indirimde 10$ gibi bir fiyata edinip, yazın tadını çıkarabilirsiniz.

Kena Bridge of Spirits, PlayStation 5 İçin Duyuruldu!

6- Call fo Duty 4: Modern Warfare Remastered

cod mw playstation indirimleri

Herkes Call of Duty oyunlarından en az bir tanesini sever. Sizin tercihiniz Call of Duty 4: Modern Warfare ise, serinin en başarılı oyununu satıl almak için oldukça iyi bir zaman. 2 Temmuz’a kadar %60 indirimde olacak olan oyunun fiyatı ise 15.99$.

7- Burnout Paradise Remastered

burnout paradise playstation store indirimleri

Burnout Paradise Remastered yarış ve araba oyunları sevdalılarının kaçırmaması gereken bir fırsat. 2008’de PS3 ve Xbox 360’a çıkan oyunun yeniden yapımı olan oyunun hayranları, bu seri PS4’e gelmediği için oldukça üzülmüşlerdi. 2 Temmuz’a kadar indirimde kalacak olan oyunun fiyatı ise 10$ olacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir Yorum

  1. Yardımcı oldunuz sağ olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir