Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Eski Xbox Yetkilisi Albert Penello: ”PlayStation 5, 500 Dolardan Çok Olamaz”

Eski Xbox Yetkilisi Albert Penello: ”PlayStation 5, 500 Dolardan Çok Olamaz”

Eski Xbox pazarlama müdürü Albert Penello, son günlerin en çok konuşulan konularından olan Playstation 5’in fiyatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Detaylar Yiğit Aydoğan’ın haberi ile sizlerle.

Geçtiğimiz hafta tasarımını ve kimi oyunlarını görmüş olduğumuz Playstation 5 ve Xbox Series X’in fiyatları hakkında bilgimiz yok. İki firmanın da bir ipucu dahi vermemiş olması sebebiyle cihazların fiyatları oyun sektöründe son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Yeni nesil konsolların 500-600 dolar civarında bir fiyatı olabileceği düşünülse de Xbox firmasının eski pazarlama müdürü Albert Penello bu konuda çok daha iyimser.

Bir dönem Xbox pazarlama ekibinin en tepesindeki isim olan Albert Penello, Playstation 5‘in fiyatı hakkında önemli bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesaplarına gelen soruları yanıtlayan Penello, Playstation 5 fiyatının 500 dolardan fazla olamayacağını ”Asla asla deme sözüne fazlasıyla inanıyorum ama şunu da söylemeliyim ki bu konsol hiçbir şekilde 500 doların üstünde bir fiyat etiketine sahip olamaz.” sözleriyle kendinden oldukça emin şekilde dile getirdi.

Albert Penello

Bu iyimser fiyat tahmininin doğru çıkıp çıkmayacağı ise elbette şüpheli. Ancak en iyi ihtimal gerçekleşir ve konsolun fiyatı hakkındaki tahminler doğru çıkarsa bile biz Türk oyuncular dünya çapında merakla beklenen cihaza bu fiyat üzerinden de sahip olamayacağız. Zira cihaza konulan vergilerin yanı sıra geçtiğimiz günlerde bir de ek olarak başka bir vergi daha getirilmişti.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Oyun oynamak lüks haline gelmese bari. Bir tek oyun zevkimiz kaldı ve gittikçe elimizden kayıp gidiyor gibi hissediyorum. Neyse ben gideyim de az daha pc nin ekranına ekmek banayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir