Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis 2 Remastered İlk Ekran Görüntüsü İle Karşımızda

Crysis 2 Remastered İlk Ekran Görüntüsü İle Karşımızda

Geçtiğimiz gün Crytek tarafından paylaşılan ve oyuncuları umutlandıran gönderinin ardından Crysis 2 Remastered ekran görüntüsü ile ilk kez karşımıza çıktı. Detaylar haberimizde.

Crysis serisi özellikle de ülkemizde pek çok oyuncunun gönlünde apayrı bir yere sahiptir. Yerli kardeşler tarafından Almanya’da kurulan Crytek‘in ellerinden çıkmış olan seri tüm dünyada büyük ses getirmiş ve başarılı satış rakamlarına da ulaşmıştı. Her oyunu ile çıktığı dönemin bilgisayarlarını adeta ağlatan ”can it run Crysis” (Crysis çalıştırır mı?) gibi bir soru kalıbının doğmasına neden olmuş olan seri bir süredir sessizlik içindeydi. Ancak geçtiğimiz yıl çıkış yapan Crysis Remastered ile firma bu sessizliği bozdu ve bizlere özlediğimiz oyunu yeniden elden geçirilmiş bir biçimde tekrar sundu.

Serinin ilk oyununun remastered sürümünün ardından gözler elbette ki ikinci oyundaydı. Dün Crysis‘in resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım bu ihtimali iyice kuvvetlendirmişti. İkinci oyundan bir repliğin paylaşılması oyuncuların heyecanını arttırmıştı. Bu paylaşımın ardından Crysis 2 Remastered için ilk ekran görüntüsü de paylaşıldı. Firma tarafından bunun Crysis 2’ye ait olduğu doğrulanmamış olsa da ortada herhangi bir başka ihtimal bulunmuyor ancak Crysis 2 Remastered‘ın resmi olarak hala duyurulmadığını da hatırlatmakta fayda var.

Işıklandırma ve detay kalitesi konusunda göz kamaştıran bir performansa sahip olan görsel beklentilerimizi de arttırmış durumda. Döneminde bile çağının ötesinde grafiklere sahip olan yapım günümüzde ise RTX gibi teknolojinin son nimetlerinden faydalanarak nasıl bir performans sergileyecek hep birlikte göreceğiz.

13 Yıl Sonra: Crysis Remastered PC İncelemesi

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir