Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Remastered Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Crysis Remastered Çıkış Tarihi Sızdırıldı

İki ay önce sürpriz bir şekilde, Crysis Remastered için bir duyuru teaser’ı yayınlanmıştı. Microsoft Store’da kısa bir süreliğine gözüken sayfada oyunun çıkış tarihi ve bazı özellikleri sızdırılmış oldu.

crysis remastered

Microsoft Store‘un adı daha önce de sızıntılarla anılıyordu. Star Wars: Squadrons‘un da satış sayfası yayınlanması gereken tarihten daha önce yayınlanmıştı. Dün gece itibariyle ise Microsoft Store bir kez daha yapımcı şirket açıklamadan bir oyunun çıkış tarihini açıklamış oldu.

Crysis Remastered’ın Store sayfasında yapımcı şirketin daha açıklamadığı bir çok bilgi bulunuyor. Oyunun çıkış tarihi 23 Temmuz 2020 olarak belirtilmiş. Hard disk üzerinde kaplayacağı yer ise yaklaşık 7 GB olacak. Oyunun XBOX One‘a çıkacağı, HDR10 ve 4K özelliklerine sahip olduğu da sayfada gözüken bilgiler arasında.

crysis remastered

Çıkış tarihi ve bazı özelliklerin yanında Crysis Remastered: Launch Edition adı verilen bir versiyonun Microsoft Store sayfasında ise oyunun 1 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan fragmanı da sızdırıldı. Farkedildikten kısa süre sonra kaldırılan fragmanı 1 Temmuz tarihinde aşağıdan canlı olarak izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=byOnAZqzaqw

Crysis Remastered Saber Interactive tarafından yeni Cryengine kullanılarak geliştiriliyor. Oyun PC, XBOX One, PS4 ve Nintendo Switch‘e çıkış yapacak.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir