Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Remastered Switch ‘e Geliyor

Crysis Remastered Switch ‘e Geliyor

Crysis Remastered Switch ‘e geliyor. Sızdırılan habere göre, klasikleşmiş first person shooter artık Nintendo Switch üzerinden de oynanabilecek.

Crytek’in görüntü kalitesi ve oynanışıyla klasikleşmiş oyunu Crysis PC, Playstation ve Xbox’ın yanı sıra Nintendo Switch’e de geliyor. Haberin kaynağı ise sitede yapılan bir hata. Benzer bir olay, yakın zamanda Netflix’in de başına gelmişti. 

Crysis internet sitesinin “cookie policy” kısmında, sergilenmemekle beraber yüklü olduğu fark edilen görsel, indirilerek internete servis edildi. Görsel kaynak kodda fark edildiği için, haber hem bir güvenlik açığı hem de bir sızıntı olarak değerlendirilebilir. Cookie policy sayfası siteden süratle kaldırıldı ve an itibariyle 404 hatası veriyor.

Sızdırılan bir diğer bilgi ise, büyük ihtimalle ileride yapılacak bir açıklama ya da basın duyurusunun metni. Metinde, “Crysis Remastered, yeni grafik özellikleri, yüksek kalitede dokular ve CRYENGINE’ın kendi donanımını sizlere getiriyor: API-agnostis ve ışın izleme çözümleri PC, Playstation, Xbox ve ilk defa Nintendo Switch’de” ifadelerine yer verildi.

Daha önce de Crytek Kiev‘in geliştirdiği Warface, Switch’te bulunuyordu.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir