Anasayfa > Sanat Haberleri > Netflix Resident Evil Planlarını Yanlışlıkla Duyurdu

Netflix Resident Evil Planlarını Yanlışlıkla Duyurdu

Netflix’in Resident Evil planlarını yanlışlıkla duyurdu. Netflix’in basın için duyuruların yer aldığı internet sitesine Resident Evil açıklaması yüklendi.

Resident Evil, geek aleminin en sevdiği serilerden biri. Oyunlarının yanı sıra, Milla Jovovich‘in oynadığı film serisi de oldukça beğenilmiş ve popüler olmuştu. 25 yaşındaki seri hala çeşitli yayıncılardan ilgi görmeye devam ediyor. Geçen sene Resident Evil’in Netflix’e bir seri olarak gelebileceği speküle edilmişti. Bu bilgi, yapılan bir hata nedeniyle kısmen doğrulanmış oldu.

Netflix, basın duyuruları için kullandığı internet sitesine Redient Evil’la ilgili bir bilgi yükledi. Yüklenen bilgide Resident Evil’la ilgili ufak bir sinopsis yer aldı. Her ne kadar bilgi silinse de Resident Evil Wiki boş durmadı. Wayback Machine marifetiyle bir ekran görüntüsü alan ekip aynı zamanda ekran görüntüsünü Twitter hesapları üzerinden de duyurdu.

Bu bilginin internet sitesine yüklenme noktasına gelmiş olması serinin yakında kamuoyuna duyurulacağı anlamına geliyor olabilir. Netflix adaptasyonunun serinin hangi zamanına denk gelineceği bilinmemekle birlikte, geçen seneki spekülasyonda serinin konusundan esinlenilmiş bir senaryo olacağı söylenmişti.

Netflix ve Resident Evil gibi sanat haberlerinden anında haberdar olmak için bizi internet sitemizden ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Sizce Netflix’ten bir Resident Evil dizisi gelecek mi? Gelirse izler misiniz? Fikirlerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir