Anasayfa > Oyun Haberleri > Crysis Remastered Güncellemesi ile Oyuna “Yaslanma” Özelliği Geliyor

Crysis Remastered Güncellemesi ile Oyuna “Yaslanma” Özelliği Geliyor

Crysis Remastered güncellemesi ile oyunda teknik ve oynanış anlamında geliştirmeler yapıldı. 1.1.0 güncellemesi ile Crysis Remastered daha stabil bir hale gelirken, oyuna yaslanma özelliği de eklendi.

18 Eylül 2020 tarihinde çıkış yapan Crysis Remastered, 13 yıl önce çıkış yapan orijinal Crysis’i özellikle grafiksel bağlamda yeniliyor. Oynanış tarafında minimal geliştirmeler sunan Crysis Remastered, 1.1.0 güncellemesi ile birtakım değişiklikler vadediyor.

13 Yıl Sonra: Crysis Remastered PC İncelemesi

Birçok gerçekçi FPS oyununda karşılaştığımız “yaslanma”(lean) özelliği, siperlerden tam anlamıyla çıkmadan düşmanı gözleyebilme şansı sunuyor. Crysis çıkış yaptığı dönem için birçok anlamda devrim niteliğinde özelliklere sahip olsa da, yaslanma özelliğinin olmaması kendini hissettiren bir eksiklikti. Yeni güncellemeyle beraber Lingshan Adaları’nın ormanlarında çatışırken, ağaçların ardına siper alıp taktiksel vuruşlar yapmak artık mümkün.

Crysis Remastered güncellemesi

Yeni Crysis Remastered 1.1.0 ile eklenen yenilikleri listeledik.

  • Fare hassasiyeti topluluk geri bildirimlerini temel alarak düzenlendi.
  • Sphere bölümüne daha fazla ağaç eklendi.
  • Harbor bölümüne daha fazla ağaç eklendi.
  • Silahlar için yeni tuş atama seçenekleri eklendi.
  • Patlayıcıları fırlatmak için kısayol tuşu eklendi.
  • Klasik Nanosuit Modu için yeni kısayollar eklendi.

Güncellemeyle beraber birçok hata çözülürken, ışın-izleme temelli birtakım hatalar da elden geçirilmiş. Böylece performans daha stabil hale getirilmiş ve SS gölgelemedeki sıkıntılar da çözülmüş.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir