Anasayfa > Oyun Haberleri > Geliştiriciler: “Crysis Remastered’ı 4K 30 FPS Oynatacak Kart Yok”

Geliştiriciler: “Crysis Remastered’ı 4K 30 FPS Oynatacak Kart Yok”

Oyunun geliştiricilerinden Steffen Halfig, bütün platformlarda çıkan Crysis Remastered’ı 4K 30 FPS kaldıracak kart olmadığını söyledi.

PCGamer’a konuşan Steffen Halbig, 2007’de çıkışını yapıp ekran kartı düşmanı grafikleriyle oyuncuların beğenisini kazanan oyunun bugün çıkan Remastered versiyonundan bahsetti. Yeni çıkan grafiklerinin hâlâ çok ağır olduğunu belirten isim, “Crysis Kaldırır Mı?” grafik ayarlarında Crysis Remastered’ı 4K 30 FPS olarak çalıştırabilecek olan bir kart olmadığını söyledi. İlk oyunun zamanına göre gerektirdiği ağır sistem gereksinimlerinden dolayı oyuncuların diline dolanan “Crysis Kaldırır Mı?” kalıbı, oyunun en yüksek grafik ayarı olarak duyurulmuştu.

Crysis Remastered’ın En Yüksek Grafik Ayarı: ”Crysis’ı Çalıştırabilir mi?”

Oyunun en yüksek grafik ayarı hakkında biraz daha bilgi veren Steffan Halbig, bu ayarda sınırsız bir görüş uzaklığı olduğundan bahsetti. Crytek, daha önce aşağıdaki ekran görüntüsünü paylaşarak PC oyuncuları için “Crysis Kaldırır Mı?” ayarından bir ekran görüntüsü göstermişti.

Halbig, bu ayarın “sınırsız görüş mesafesi” sağladığından, “birden ekrana çıkan objelerin ve detay seviyesi değişiminin” olmadığından dem vurdu. Kısacası bu ayarda oyunu oynarken uzaktaki objeler birden görünür olmayacak, bir yere yaklaştıkça oradaki detay seviyesi artmak zorunda kalmayacak. Tıpkı gerçek hayatı inceliyoruz gibi bir deneyim yaşayacağız.

Bu ayarı kullanırken alınacak performans sorulduğunda ise Halbig’den çok iddialı bir cevap geldi.

“Crysis Remastered’ı 4K olarak “Crysis Kaldırır Mı?” ayarında, 30 FPS’te oynatacak bir ekran kartı yok.”

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. 6 sene sonra oynarız artık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir