Anasayfa > Oyun Haberleri > CS 1.6 Artık İnternet Tarayıcılarından da Oynanabiliyor

CS 1.6 Artık İnternet Tarayıcılarından da Oynanabiliyor

Valve’ın yıllara meydan okuyan oyunu CS 1.6 artık internet tarayıcıları üzerinden de kolaylıkla oynanabiliyor. Detaylar haberimizde.

Hayatına bir Half-Life modu olarak başladıktan sonra apayrı bir oyuna dönüşerek neredeyse kendi ekolünü oluşturan oyun Counter Strike şimdilerde Counter Strike: Global Offensive ile devam etse de CS 1.6 gibi eski sürümler de hala popülerliğini koruyor. Bir zamanlar internet kafelerin en çok oynanan oyunlarından olan CS 1.6 bir hayranın yağmış olduğu çalışma sayesinde artık internet tarayıcıları üzerinden de ücretsiz bir biçimde oynanabiliyor.

CS 1.6

Hindistan, Almanya, Amerika gibi ülkeler üzerinde yer alan sunuculardan ücretsiz bir biçimde oynayabileceğiniz oyun başlangıç aşamasında bazı dosyaları indirdiği için ilk maçınıza girmeniz biraz vakit alabilir. Ancak daha sonrasındaki oyunlarınızda bu problemle daha az karşılaşacaksınız. Oyunda ping problemleri oluşabildiğini de belirtmekte fayda var. Sonuçta bu çalışma yalnızca bir hayran yapımı ve oyun tarayıcı üzerinden çalışıyor. Nostalji yapmak isteyen ve vakit öldürmeyi amaçlayan kişiler için oldukça iyi bir seçim olabilecek CS 1.6‘nın tarayıcı versiyonuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Chrome oyundan daha fazla kasıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir