Anasayfa > Oyun Haberleri > CS:GO Haritası Anubis İçin Güncelleme Yolda!

CS:GO Haritası Anubis İçin Güncelleme Yolda!

Anubis, Biome gibi CS:GO haritalarının yaratıcısı jd40, oyuncular tarafından sevilen bir harita olan Anubis’te bazı düzenlemeler yaptığını duyurdu.

CS:GO harita havuzuna ara sıra hayran yapımı haritalar da eklenmekte. Harita yapmaya gönül vermiş isimlerden jd40, ürettiği Anubis haritasıyla 2019’da harita yarışmasını kazanıp haritasını resmi havuza sokabilmişti. O zamandan beri bolca oynanan haritada bazı değişiklikler yapılacağı açıklandı. jd40, yaptığı güncellemeleri Twitter üzerinden takipçilerine gösterdi.

jd40

Paylaşılan fotoğrafların büyük halini aşağıdan sırasıyla inceleyebilir, haritadaki değişikliklere göz atabilirsiniz. Artan grafik kalitesine ve düzeltilen doku hatalarına rağmen haritada ölçülen ortalama FPS değerinin %20 oranında arttığı belirtiliyor.

anubis-1

anubis-2

anubis-3

Haritanın yeni versiyonunda fark edilebilir grafik iyileştirmeleriyle birlikte yeni yerleşimler görüyoruz. Çeşitli sorunlu bölgelerde doku güncellemesi de yapılmış durumda. Güncellenecek Anubis’in yeni versiyonuna kötü bir yorum gelmedi fakat oyuncular genel olarak bilgisayarlarına yüklenecek olan yük hakkında endişe ediyor. Buna rağmen haritanın geliştiricisinin söylediğine göre Anubis’in güzelleşmesine rağmen ölçülen ortalama FPS değeri yaklaşık %20 oranında arttı. Hem daha güzel, hem de daha performanslı bir şekilde Anubis’i oynamaya hazır olun o zaman!

Beyond Two Souls Steam’deki Yerini Aldı!

Gelecek olan güncellemeye şimdiden hayran kalan bazı oyuncular da bu haritanın Overwatch, Team Fortress 2 için de geliştirilebileceğini öne sürdü. Peki sizce yakışır mı? Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir