Anasayfa > Oyun Haberleri > CS:GO, Hades Oyuncularına Bedava Müzik Kiti Dağıtıyor

CS:GO, Hades Oyuncularına Bedava Müzik Kiti Dağıtıyor

Valve’in popüler FPS oyunu CS:GO, oyuna eklenen Hades müzik kitini Supergiant’ın oyununu beş saatten fazla oynamış olanlara bedava dağıtıyor.

CS:GO, yıllardır revaçta olmasına rağmen oyuna olan destek hız kesmeden sürüyor. Son güncellemede oyuna üç adet yeni müzik kiti eklendi. Bu müzik kitleri arasında bulunan “Hades” ise Hades oyuncularına bedavaya veriliyor. Kiti almak için Steam üzerinde Hades oyununa sahip olmanız ve oyunu en az beş saat boyunca oynamanız gerekiyor. Gereksinimleri karşılıyorsanız CS:GO oyununda Hades müzik kitini doyasıya kullanabilirsiniz.

Hades Müzikleri DOOM Tarzında Düzenlenirse

CS:GO Hades Müzik Kiti Bedavaya Veriliyor

Hades, hem oynanışıyla, hem sanat tasarımıyla, hem de bunun kapsamında olan müzikleriyle oyuncuların dikkatini çekmişti. Hades’in kullandığı müzikler bolca methedilmekle birlikte üzerine çalışılmaya değer eserler olmuştu. Öyle ki, YouTube’da bir müzisyen Hades’in müziklerini DOOM’un tarzıyla düzenlemiş, ortaya çıkardığı işle birçok kişinin beğenisini kazanmıştı. Haliyle oyunun müzikleri CS:GO’da bir müzik kiti olarak bile kullanılmaya başlandı. Yukarıdaki butona tıklayarak ilgili haberimize göz atabilirsiniz.

hades müzik kiti

CS:GO’nun son güncellemesiyle birlikte popüler oyuna eklenen tek şey üç adet yeni müzik kiti olmadı. Kırık Diş Operasyonu kapsamındaki bütün operasyon kartları açık hâle getirildi. Görevlerini bitirmek için hâlâ 30 Nisan’a kadar zamanınız olan bu operasyonun final görevinin kartı da piyasaya sürüldü.

Oyuna “Kötü Çizilmiş Çıkartmalar” adı altında bir çıkartma kapsülü de eklendi. CS:GO’nun Twitter profil ve kapak fotoğrafını tasarlayan kullanıcı HH110011HH tarafından aynı konseptte çizilen bu çıkartmaları içeren kapsülü Steam topluluk pazarından satın alabilirsiniz.

poorly-drawn-csgo

Yeni güncelleme hakkında ne düşünüyorsunuz, Hades müzik kitini alabiliyor musunuz?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir