Anasayfa > Oyun Haberleri > CS:GO’dan Kaldırılan Botlar, Oyuncular Tarafından Güzel Hatıralarla Anılıyor

CS:GO’dan Kaldırılan Botlar, Oyuncular Tarafından Güzel Hatıralarla Anılıyor

Rekabetçi maçlar için CS:GO’dan 7 Ocak tarihinde kaldırılan botlar, oyunculara bıraktıkları anılarla hatırlanıyor.

CS:GO’da rekabetçi maçtan çıkan oyuncuların yerini alan ve oyunun ikonik bir parçası hâline gelen botlar, 7 Ocak’ta gelen güncellemeyle kaldırılmıştı. Rekabetçi maçlarda artık oyundan çıkanların yerine girmeyecek, fakat herkesin çıkması durumunda takımdaki tek kişi olarak doğacak botlar, doğdukları yerde hiçbir şey yapmadan duracaklar.

CS:GO’daki Oyun İçi Roller

Büyük değişikliği oyuna getiren Valve, bu güncelleme hakkında bir açıklama yapmadı. Birçok oyuncu durum karşısında şaşırırken güncellemenin sebebine yönelik teoriler ortaya konulmaya başlandı. Takımların etkili olmayan oyuncuları oyundan atıp yerine gelecek olan botu kontrol etmesini önlemek de bunlardan bir tanesiydi. Güncellemeyi destekleyen oyuncuların yanı sıra takım arkadaşı oyundan düşen ekiplerin adaletsiz bir şekilde devam edeceğini düşündüğü için bu duruma karşı çıkanlar da oldu.

CS:GO’dan Kaldırılan Botlar ve En Güzel Anılar

Birçok farklı isimle oyuna giren botları Reddit’te güzel bir şekilde anmak isteyen oyuncular, botlarla yaşanan en ikonik anları tek bir başlık altında derledi. Hiç beklenmedik şekilde atılan ace’ler, takım arkadaşına sebepsizce saldırmalar gibi garip ve alışılmadık anlar toplandı. Buraya tıklayarak oluşturulan Reddit gönderisine ulaşabilir, aşağıdan da derlenen videoları izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=zFUko8MSjFY

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir