Anasayfa > Oyun Haberleri > Cuphead: The Delicious Last Course Çıkış Tarihi Açıklandı

Cuphead: The Delicious Last Course Çıkış Tarihi Açıklandı

2017 yılında nostaljik grafik yapısı ve bağımlılık yaratan oyun stiliyle son derece beğenilen “run and gun” yapımı Cuphead için geliştirilen The Delicious Last Course DLC’sinin çıkış tarihi açıklandı.

CDPR Tersini Söylemişti: Keanu Reeves Hiç Cyberpunk 2077 Oynamamış!

The Game Awards 2021‘de oyun severleri oldukça heyecanlandıran duyurulardan biri de Cuphead‘ın bir süredir yolları gözlenen genişleme paketi The Delicious Last Course için çıkış tarihinin açıklanması oldu. Cuphead: The Delicious Last Course, 30 Haziran 2022‘de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Cuphead: The Delicious Last Course Uzun Zamandır Bekleniyor

11 Haziran 2018 yılında, e3 2018 oyun fuarında oldukça kısa bir video ile duyurulan DLC‘nin yayımlanması bir yılan hikayesine dönüşmek üzereydi. 2018 yılındaki duyurudan sonra 2019 yılı, paketin çıkış tarihi olarak işaret edilmiş daha sonra 2020‘ye ertelenmişti. Nihayet 2022‘ye ertelenen paket için 3 yılın ardından The Delicious Last Course çıkış tarihi açıklandı.

The Game Awards 2021 etkinliğinde açıklanan çıkış tarihi ile birlikte kısa bir fragman da yayımlandı.

Yayımlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Cuphead: The Delicious Last Course ile Birlikte Gelecek Yenilikler

Paketin tatsız geçen geliştirme sürecini bir kenara bırakalım ve genişlemenin içeriğinden bahsedelim.

The Delicious Last Course, bizi yeni bir adada, Inkwell adasında yeni bir maceraya davet etmekte. Yepyeni bölüm tasarımları, silahlar, yeni düşmanlar, yeni büyülerin yanında en büyük değişiklik şüphesiz Ms. Chalice. Ms. Chalice, genişleme paketinde, ana oyundan aşina olduğumuz ikilinin yanına katılacak yepyeni bir karakter. Kendisini DLC‘deki bölümlerin yanı sıra ana oyunlardaki bölümlerde de kontrol edebileceğiz.

Cuphead: The Delicious Last Course; PlayStation 4, PC, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S|X için 30 Haziran 2020′de çıkış yapacak.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir