Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesi Yeni Hatalarla Geldi

Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesi Yeni Hatalarla Geldi

Cyberpunk 2077 1.2 güncellemesi oyundaki birçok hatayı çözerken yeni ilginç problemleri de beraberinde getirdi. Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077 çıkış sonrası süreçte yaşanan her gelişmeyle beraber teknik anlamda daha da başarısız olmaya devam ediyor. Hem yapımcı firma CD Projekt Red’i hem de oyun dünyasını büyük oranda yıpratan yapım geçtiğimiz günlerde yeni sürümüne kavuştu. Şubat ayında yayınlanması planlanan 1.2 güncellemesi şirketin maruz kaldığı siber saldırıdan sonra mart ayına ertelenmişti.

Yakın zamanda oyunun sürümünü 1.2 olarak değiştiren yama paketi ise oyundaki 500’den fazla hatayı çözdü ve performans tarafında da iyileştirmeler yaptı. Ne yazık ki eski hatalar ortadan kaldırılsa da yeni güncelleme paketi beraberinde birçok yeni problem getirdi. Bazı oyuncuların yeni güncelleme yüzünden kayıt dosyalarının bozulduğu ortaya çıktı. Night City’nin sürekli bir kum fırtınasında olması, eldeki silahın gözükmemesi ve NPC’lerin ışınlanması gibi ilginç hatalar Reddit’te kendine yer buldu.

Police response after Patch 1.2, never experienced this before… from r/cyberpunkgame

Cyberpunk 2077 1.2 sürümünün en ilginç noktalarından biri de uyku animasyonunun düzeltilmesi oldu. 1.2 sürümünden önce ana karakter V, evindeki yatağa yatay bir şekilde uzanıyor. Aşağıda görebileceğiniz bu durum oyunun çıkışından sonra alay konusu olmuş ve karakterin uyuma şeklinin düzeltilmesi istenmişti. Yeni güncellemeyle beraber V, yatağı olması gerektiği gibi kullanıyor. Eski sürümde kafasını yastığa koymak yerine olduğu gibi yatağın ortasına koyan karakter, oyunun halihazırda iplikle tutturulmuş gerçekçiliğini büyük oranda baltalıyordu.

V FINALLY SLEEPS LIKE A NORMAL PERSON from r/cyberpunkgame

Yeni hatalarla beraber Cyberpunk 2077’nin üstündeki kara bulutlar büyümeye devam ediyor. CD Projekt Red ise Cyberpunk 2077’den ders aldığını ve gelecekteki reklam kampanyalarını daha farklı bir şekilde yürüteceğini duyurdu.

CD Projekt Cyberpunk 2077’den Önemli Dersler Çıkardı

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir