Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 1.2 Yaması Yayınlandı

Cyberpunk 2077 1.2 Yaması Yayınlandı

Cyberpunk 2077 1.2 güncellemesi yayınlandı. Güncelleme bilgisayarlarda 29 GB, konsollarda ise 40 GB’lık alan kaplıyor. Detaylar haberimizde.

Gün içerisinde notları paylaşılan 1.2 sürümü nihayet yayınlandı. 500’den fazla değişikliği ve iyileştirmeyi içinde barındıran güncelleme paketi PC üzerinde yaklaşık 29 GB’lık bir alan kaplıyor. Paketin konsollar tarafında kapladığı alan ise 40 GB’a tekabül ediyor. Yama PC’nin yanı sıra Xbox ve PlayStation konsolları için de yayınlandı. Fakat Cyberpunk 2077 1.2 güncellemesinin Stadia sürümü daha sonra gelecek.

Şubat ayında çıkması beklenen fakat çeşitli problemler dolayısıyla mart ayına sarkan güncelleme yüzlerce sorunu ortadan kaldırıyor. Cyberpunk 2077’nin en çok eleştiri aldığı noktalardan biri olan çökme sorunlarının da bu paketle çözülmesi umut ediliyor.

Yama notlarının tamamına oyunun resmi internet sayfasından ulaşmak mümkün. Güncellemeyi PC üzerinde aktif etmek ve oyuna eklemek için satın aldığınız dijital mağazanın çalıştırıcısı kullanabilirsiniz. CD Projekt Red geçtiğimiz günlerde “Night City’de yeni neler var?” başlığındaki videolarla güncellemenin getireceği yeniliklere dair birkaç video yayınlamıştı.

Cyberpunk 2077 1.2 Güncellemesi Nihayet Geliyor

Oyunun yeni sürümünde polisler olay yerine bir anda ışınlanmayacak. Gerçekçiliği büyük oranda zedeleyen bu durum yeni güncellemeyle çözülüyor. Bunun yanı sıra oyundaki araç kontrolleri ve yüzlerce NPC davranışı da iyileştirildi. Yan ve ana görevlerdeki hatalar çözülürken oyunun performans tarafında da daha stabil bir hale getirildi.

Steam’e eklenen güncellemeler normalde otomatik olarak başlatılıyor. Fakat 30 GB’lık paketin indirmeye başlamaması halinde indirmeler sayfasına ulaşıp aktif edebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir