Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 +18 Olarak Geliyor

Cyberpunk 2077 +18 Olarak Geliyor

CD Project Red’in yeni göz bebeği Cyberpunk 2077 +18 etiketi ile oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Bu yılın oyuncular tarafından en merakla beklenen oyunlarından olan Cyberpunk 2077 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Yapılan bir sızıntı sonrasında oyunun sahip olacağı yaş etiketi ortaya çıkmış durumda. Bu sızıntıya göre Cyberpunk 2077 +18 olarak karşımıza çıkacak. Brezilya merkezli bir derecelendirme kuruluşundan yapılan sızıntı ilk olarak bir Reddit gönderisinde ortaya çıktıktan sonra oyuncular arasında hızla yayıldı.

Cyberpunk 2077 +18 etiketine sahip olacak haberi hakkında söyleyecek bir çift lafı olanlar arasında CD Project Red ekibinden isimler de var. Cyberpunk 2077‘nin yapım aşamasında yer alan isimlerden olan Pawek Sasko kendi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bir mesaj ile oyunculara ”Şaşırdınız mı?” diye sorarak yapılan sızıntıları bir nevi doğrulamış oldu.

Oyunun sahip olacağı +18 etiketi yalnızca oyun içerisinde yer alacak olan cinsel içerikli sahneler için konulmuş değil. Gelen bilgilere göre Cyberpunk 2077 gerek anlatacağı hikaye, gerekse de içereceği vahşet sahneleri ile tam manası ile yetişkinlere hitap edecek bir oyun olacak. Bunlar haricinde oyunda küfür, uyuşturucu kullanımı, olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar ve ciddi manada kan içeren sahneler olacak. Günümüzde çoğu oyunun +18 etiketinden kaçmak için içeriklerinde çeşitli sansürlemelere ve kısıtlamalara gittiği de bir gerçek. Ancak Cyberpunk 2077 cephesinden henüz oyun içeriğinin sansürleneceğine dair bir bilgi gelmiş değil. Bakalım oyunun çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte bizleri neler karşılayacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir