Anasayfa > Teknoloji Haberleri > CyberPunk 2077 Temalı Xbox One X Duyuruldu

CyberPunk 2077 Temalı Xbox One X Duyuruldu

Merakla beklenen oyun CyberPunk 2077 ve Xbox ortaklığında geliştirilen yeni Xbox One X tasarımı tanıtıldı. İşte karşınızda CyberPunk 2077 temalı Xbox One X

CyberPunk 2077 hiç şüphesiz bu yılın en çok beklenen yapımlarından birisi. Çok uzun zamandır geliştirme sürecinde olan ve geçtiğimiz günlerde geliştirme süreci biten oyun bütün oyuncuların radarında. Eylül ayında çıkış yapmaya hazırlanan CyperPunk 2077 ve Xbox markaları arasında bugün ortak bir proje duyuruldu. İşte karşınızda CyberPunk temalı sınırlı üretim Xbox.

Sınırlı sayıda üretilecek olan bu Xbox One X tasarımı tam anlamıyla CyberPunk bir dünyadan kopup gelmiş gibi görünüyor. Hem konsol hem de kontrol cihazı için yapılmış bu tasarım oyuncuları CyberPunk 2077 için daha da heyecanlandıracak gibi görünüyor. Videodan da görüleceği üzere konsolun temasına uygun olarak üzerindeki yazılar karanlıkta parlıyor. Kontrol cihazında ise tetik ve analoglarda çift renkli tasarım oyuncularını beğenisini topladı.

cyberpunk 2077 temalı xbox one x

Haziran ayında satışa sunulacak CyberPunk 2077 temalı Xbox One X konsolunun kesin çıkış tarihi ve fiyatı ise henüz bilinmiyor. Ayrıca CyberPunk 2077’nin de 17 Eylül‘de bizlerle olacağını tekrar hatırlatalım. Daha önceden yapılan bir açıklamaya göre CyberPunk 2077’nin Xbox One versiyonuna sahip olanlar Xbox Series X versiyonuna da ekstra ücret ödemeden sahip olacaktı. Bu özel tasarımlı konsolla birlikte Xbox ve CD Projekt Red güçlerini bir kez daha birleştirmiş oldu. Sizlerin bu yeni tasarımla ilgili düşüncelerinizi de yorumlarda bekliyoruz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir