Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Başarımları Sızdırıldı!

Cyberpunk 2077 Başarımları Sızdırıldı!

Yılın hiç şüphesiz en çok beklenen oyunları arasında bulunan Cyberpunk 2077 başarımları GOG üzerinde ortaya çıktı. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve son zamanlarda erteleme haberlerinin arka arkaya gelmesi ile gündemden düşmeyen Cyberpunk 2077 yapılan son açıklamaya göre 10 Aralık tarihinde oyuncular ile buluşacak. Oyuna dair en ince detayların bile oyuncular tarafından büyük bir ciddiyetle takip edildiği ve oyunun çıkışı için gün saydığımız bu günlerde GOG Galaxy üzerinden yapılan bir sızıntı ise Cyberpunk 2077 içerisinde kazanabileceğimiz başarımları ortaya çıkarttı. Büyük bir spoiler olmasa da yine de keyif kaçırabilecek detaylara sahip olan başarım listesine ise bu adresten göz atabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 başarımları

Cyberpunk 2077 toplamda 45 başarıma sahip olacak. Bu başarımlardan 26 tanesi bronz, 17 tanesi gümüş, 1 tanesi altın ve son olarak da 1 tanesi ise platin seviyesinde olacak. Yapılan bu sızıntı hakkında resmi ağızlardan da bir yalanlama gelmiş değil. Oyunun çıkışına artık 1 aydan daha kısa bir süre kalmışken CD Projekt Red kanadından oyun hakkında yeni sızıntılar olup olmayacağını ise hep birlikte göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir