Anasayfa > Oyun Haberleri > CD Projekt: Cyberpunk 2077 Beta Sürümü İçin Planlarımız Yok

CD Projekt: Cyberpunk 2077 Beta Sürümü İçin Planlarımız Yok

Uzun zamandır beklenen oyunun geliştiricisi CD Projekt Red’den Cyberpunk 2077 beta sürümü bekleyen oyuncuları üzecek açıklama geldi.

Cyberpunk 2077, gelecekte geçen RPG özelliğiyle ve sansasyonel trailer videolarıyla oyuncuların uzun süredir ilgi odağı. Son ertelemeyle birlikte çıkış tarihi 19 Kasım’a ertelenen oyun için bir beta süreci olmayacağı CD Projekt Red tarafından doğrulandı. Oyunun yapımcısı, Cyberpunk 2077’nin resmî Twitter hesabından oyun için bir beta süreci planlamadıklarını belirtti.

Oyunculara beta erişimi verdiğini iddia eden e-postaların yalan olduğunu belirten gönderinin altına gelen soruya cevap veren ekip, oyuncuların kafasındaki önemli bir soru işaretini de gidermiş oldu. Cyberpunk 2077 beta sürümüyle oyuncuların karşısına çıkmayacak.

-Beta olacak mı?

 +Bunun için planlarımız yok. Üzgünüz!

Oyun hakkında yeni bilgilerin verildiği yayın serisi Night City Wire, Cyberpunk 2077’nin adım seslerini bize duyuran en önemli etkinliklerden biri. Bir dahaki bölümünün birkaç hafta içinde duyurulması beklenen programın ilk bölümünde verilen bilgilere alttaki yazımızdan ulaşabilirsiniz. Buraya tıklayarak Cyberpunk 2077 hakkında oluşturduğumuz içerikleri inceleyerek oyunla ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Night City Wire İlk Bölüm Özeti – Nelerden Bahsedildi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Olsa ne olur olmasa ne olur ya zaten çıkışına az bir süre kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir