Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Çıkışa Hazır Anlamına Gelen Gold Statüsüne Ulaştı!

Cyberpunk 2077 Çıkışa Hazır Anlamına Gelen Gold Statüsüne Ulaştı!

Cyberpunk 2077, fiziksel ve dijital olarak dağıtıma hazır olunduğu anlamına gelen Gold statüsüne ulaştı. Duyuru, Cyberpunk 2077 resmi Twitter sayfasından yapıldı. Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi Artık Söz Konusu Değil

Efsane The Witcher serisinin geliştiricisi CD Projekt RED’in merakla beklenen yeni oyunu Cyberpunk 2077 için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Oyunun çıkışına yaklaşık 1 ay kala iç rahatlatan bir haber geldi. Planlanan ilk çıkış tarihinden sonra 2 kere ertelenen oyunun son aşamalara gelindiği ve artık ertelenmeyeceği açıklanmıştı. Bu süreç daha da ilerledi ve oyun çıkışa hazır hale getirildi. Duyurusu, oyunun resmi Twitter sayfasından yapıldı.

Paylaşılan gönderide oyunun Gold olduğu söyleniyor. Gold terimi, video oyun dünyasında bir oyunun fiziksel ve dijital olarak dağıtıma hazır olduğu anlamına geliyor. Yani oyunun çıkışını yapması için gerekli geliştirilme süreci tamamlanmış. Tabii ki de bu durum oyunun %100 olarak geliştirildiği anlamına gelmiyor. Oyuna yeni güncellemeler, multiplayer özelliği ve yeni DLC paketleri eklenecek. Bu haber sayesinde artık oyunun çıkışa hazır olduğunu ve ertelenme ihtimalinin sıfıra indiğini söyleyebiliriz.

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi

Oyun, 19 Kasım 2020’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. Yeni nesil konsollarda geriye dönük uyumluluk destekleyecek olmasına rağmen oyunun yeni nesil için geliştirilmiş yeni versiyonu 2021’de piyasaya sunulacak. Oyun aynı zamanda Türkçe altyazı seçeneği ile gelecek.

Siz oyun ve ilgili haber hakkında neler düşünüyorsunuz? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Acaba oyun, başarılı bir çıkış yapacak mı? Hep birlikte bunu göreceğiz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir