Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi Artık Söz Konusu Değil

Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi Artık Söz Konusu Değil

Sadece 2020’nin değil tüm zamanların en çok beklenen oyunlarından birisi olan Cyberpunk 2077 ile ilgili yeni haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son haberler ise Cyberpunk 2077’nin ertelenmesi ile ilgili. Haberler doğrudan CD Project’in tepesindeki kişiden, Adam Kicinski’den geliyor. Buna göre başka bir gecikme olmayacak ve Cyberpunk 2077, 19 Kasım günü raflardaki yerini alacak.

Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi

Oyun ilk önce 17 Eylül tarihine ertelenmiş ve bekleyenlerde büyük üzüntü yaratmıştı. Daha sonra da Covid-19’un ortaya çıkması ve yarattığı sıkıntlardan dolayı oyun 2. kez ertelenmiş ve çıkış tarihi olarak 19 Kasım gösterilmişti. Oyunun iki defa bu şekilde ertelenmesi oyuncularda hayal kırıklığı yaratmış ve 3. bir ertelenme haberini düşünmelerine sebep olmuştu. Özellikle CD Project’in ‘Oyunun yakın dövüşünden memnun değiliz, geliştirmeye ve iyileştirmeye devam ediyoruz’ şeklinde bir açıklama yapması da oyuncuların kafasında 3. bir ertelemeye dair soru işaretlerinin oluşmasına sebep olmuştu.

Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi Söz konusu Değil

Durum böyle giderken yeni gelen bir haber bütün bu soru işaretlerini ortadan kaldırdı. CD Project’in başkanı olan Adam Kicinski yaptığı açıklamayla Cyberpunk 2077’nin ertelenmesi ile ilgili bütün iddialara son verdi. Oyun için başka bir ertelenmenin söz konusu olmadığını ve oyunun belirtilen tarihte belirtilen fiyatlardan oyuncularla buluşacağını söyledi. Oyunun tekrardan ertelenmeyeceğini öğrenen ve nihayet 19 Kasım’da Cyberpunk 2077’ye kavuşacaklarını öğrenen oyuncular rahat bir nefes aldılar.

Cyberpunk 2077’nin Ertelenmesi

Epic Games Store’da Gelecek Hafta Ücretsiz Olacak Oyunlar Belli Oldu!

Kicinski ayrıca oyunun sona çok yaklaştığını da açıkladı. Geliştirici ekibin son ana kadar oyun üzerinde çalışacaklarını söyleyen Kicinski, bu genişlikte bir oyun için böyle bir çalışmanın gerekli olduğunu söyledi.

Ayrıca açıklama yapan tek kişi Adam Kicinski de değildi. şirketin CFO’su Piotr Nielubowicz de yaptığı açıklamada son kulvara girdiklerini belirtti. Oyunun zaten oynanabilir durumda olduğundan, yapılan çalışmaların amacı karşılaşılan hataları düzeltmeye ve oyundan alacağınız zevki mümkün olan en üst seviyeye çıkarmaya yönelik. CD Project’in bizlere nasıl bir oyun sunacağını ise ancak 19 Kasım tarihinde öğrenebileceğiz.

Cyberpunk 2077’nin ertelenmesi ile ilgili haberimiz bu kadardı. Eğer isterseinz bu bağlantıya tıklayarak oyunun Steam sayfasına gidebilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir