Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Daha Fazla Ertelenmeyecek!

Cyberpunk 2077 Daha Fazla Ertelenmeyecek!

Bu senenin en çok beklenen oyunlarından Cyberpunk 2077, geçtiğimiz günlerde tekrardan ertelenmişti. Bu da oyuncularda büyük bir hayal kırıklığına ve yapımcı firmaya karşı güvensizliğe yol açmıştı. Bunların üstüne Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabından 10 Aralık tarihinin kaldırılması konusundaki iddialar, yeni bir ertelenme haberine dair dedikodulara yol açmıştı. CD Projekt Red sonunda sessizliğini bozarak bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihinin 19 Kasım tarihinden 10 Aralık tarihine çekilmesi oyuncularda büyük bir hayal kırıklığı yaşatmış ve CD Projekt Red’e karşı duyulan güvenin sarsılmasına neden olmuştu. Özellikle şirketin bir daha ertelenme olmayacağına dair söz vermesi ve bu sözünü tutamaması, bazı oyuncular tarafından sertçe eleştirilmişti. Öyle ki bu erteleme de CD Projekt’e ağır patlamış, hisse değerleri %25 değer kaybetmişti.

CD Projekt Red’in Hisselerinde %25’lik Düşüş!

Yakın zamanda Cyberpunk 2077 resmi Twitter hesabından oyunun çıkış tarihi olan 10 Aralık ifadesinin çıkartılması konusundaki asılsız iddialar da yeni bir ertelenme haberine dair dedikodulara sebep olmuştu. Bu dedikodular o kadar büyümüş olmalı ki CD Projekt dedikodulara son vermek için harekete geçti. IGN’e yapılan açıklamada yeni bir ertelenmenin daha yaşanmaması için çalışıldığı belirtildi. Bu konuyla ilgili şirket şu açıklamalarda bulundu:

Şirketçe benimsediğimiz prensipler dolayısıyla, yapılan iddialar ve spekülasyonlar hakkında açıklama yapmayız. Fakat onaylayabilirim ki tüm içeriklerimizi oyunun yeni çıkış tarihi olan 10 Aralık’ı yansıtmak için güncelliyorduk.

Böylece CD Projekt, oyunun bir kez daha ertelenmeyeceğini 2. kez doğrulamış oldu. CD Projekt’in bu defa sözünü tutup tutamayacağını ise ileriki günlerde göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir