Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’den Yeni Ekran Görüntüsü: Santo Domingo

Cyberpunk 2077’den Yeni Ekran Görüntüsü: Santo Domingo

Cyberpunk 2077 görselleri arasına bir yenisi daha eklendi. Mega şehir Night City’nin Santo Domingo bölgesinden bir görüntü paylaşıldı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Night City Wire: Episode 3 ile Cyberpunk 2077’nin tasvir edeceği distopik metropole dair yeni detaylar ortaya çıkmıştı. CD Projekt Red, merakla beklenen oyun hakkında yeni bilgiler paylaşmaya ve oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Bu bağlamda Cyberpunk 2077 görselleri arasına bir yenisi daha eklendi. Birçok ayrı bölgeden oluşan ve muazzam detaylarla güçlendirilen devasa kent Night City’den bir görüntü daha yayınlandı.

Oyunun resmi Twitter hesabından paylaşılan görselde Santo Domingo adındaki bir bölgeyi görüyoruz. Ghetto sokaklarını andıran ve oldukça tekinsiz bir bölge gibi görünen yerleşkenin adı ise Rancho Coronado.

Metropolün kenarında şekillenen tehlikeli mahalleler siberpunk türünde daha önce pek çok kez gördüğümüz o tanıdık atmosferi yansıtıyor. Geliştirici ekip mega kentlerdeki kontrolsüz büyümeyi ve düzensiz kentleşmeyi etkileyici bir şekilde yansıtmayı hedefliyor.

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Duyuruldu

Önceki paylaşımlarda ve özellikle Night City Wire yayınlarında Cyberpunk 2077’deki Night City’nin farklı bölgelerden oluşacağını ve her bölgenin kendine has bir deneyim sunacağı da belirtildi. Böylece devasa metropolde tehlikeli ara sokaklar, mega şirket binaları ve sibernetik parçalarla vücudunu değiştirmiş tehlikeli tiplerin mesken tuttuğu mahalleler göreceğiz.

Oyunda 8 adet çete olduğunu ve Night City’deki her sokağın kendine ait bir ismi olacağı da duyurulan detaylar arasında. Birkaç gün önce yayınlanan Cyberpunk 2077 görselleri arasında Moxes adlı çete üyeleri görücüye çıkmıştı.

Cyberpunk 2077’yi Beklerken Oynayabileceğiniz Oyunlar

Özünde Cyberpunk 2020 adlı bir masaüstü rol yapma oyunundan uyarlanan Cyberpunk 2077, hem Mike Pondsmith tarafından geliştirilen orijinal yapıya sadık kalacak hem de CD Projekt Red‘in deneyimli tasarım ekibinin elinde tekrar şekillenecek.

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi ise 19 Kasım 2020 olarak belirlendi. Heyecanla beklenen oyun ilk olarak PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Cyberpunk 2077’nin yeni nesil konsollar için çıkış yapacağı tarih ise henüz duyurulmadı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir