Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 DLC’leri Oyunun Çıkışının Ardından Duyurulacak

Cyberpunk 2077 DLC’leri Oyunun Çıkışının Ardından Duyurulacak

Daha önce oyun çıkmadan önce gösterilmesi beklenen Cyberpunk 2077 DLC’leri, oyunun çıkışından sonra duyurulacak.

CD PROJEKT RED’in sonraki dev projesi Cyberpunk 2077, uzun zamandır bekleniyor. Bu süreçte birkaç kez ertelenen oyun oyuncuları bu vesileyle üzse de son çıkış tarihi olan 10 Aralık’a gün geçtikçe yaklaşıyoruz.

İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Multiplayer Moduna Sahip Olacak Mı?

Cyberpunk 2077 DLC’leri Ne Alemde?

Daha önce yapılan açıklamalarda oyunun ek paketlerinin çıkıştan önce tanıtılacağı söylenmişti. Oyuncular, Cyberpunk 2077’nin DLC’lerini oyun çıkmadan önce görecek, oynarken de heyecanla bekleyecekti. Tahmin edebileceğiniz üzere son ertelemenin ardından planların hiçbiri tam olarak yürümedi, ve son basın toplantısında DLC’lerin oyunun çıkışından sonra tanıtılacağı açıklandı. CD Projekt’in CEO’su Adam Kicinski, yatırımcı toplantısında kendisine sorulan soruyu aşağıdaki şekilde cevaplayarak ek içeriğin oyunun çıkışının ardından duyurulup satışa sunulacağını doğruladı.

Soru: Ne zaman Cyberpunk 2077 için sezon biletini duyurup satmayı planlıyorsunuz?

Cevap: İlk planımız bunu oyunun çıkışından önce yapmaktı, fakat son ertelemeden sonra oyunculara oyunu sunmamızın ardından gelecekteki projeler hakkında konuşmaya karar verdik. Yani oyun çıktıktan sonra.

cyberpunk-2077

Oyunun Çok Oyunculu Modu Ne Zaman Gelecek?

Toplantıda Kicinski’ye yöneltilen soruların biri de oyunun çok oyunculu versiyonu hakkındaydı. CD Projekt’in CEO’su, oyunun çıkışından yaklaşık 2 yıl sonra gelmesi beklenen versiyonun apayrı bir proje olduğunun altını çizdi. Oyuna eklenecek olan sezon biletinin ya da DLC’nin çok oyunculu modla alakası olmadığını belirten isim, aşağıdaki ifadeleri kullandı:

“O apayrı bir proje, çok büyük bir proje. Bunu Cyberpunk 2077’ye bağlı olmayan bir ürün olarak düşünüyoruz. Tabii ki Cyberpunk evreninden çıktığı ve tek oyunculu Cyberpunk konseptine bağlı olduğu için tam olarak ayrı olmayacak.”

Çok oyunculu Cyberpunk için çıkış tarihi istendiğinde ise Kicinski çok net bir yanıt vermedi ve şimdilik herhangi bir tarih açıklamadıklarını söyledi.

Cyberpunk 2077, 10 Aralık’ta Xbox, PC, PlayStation ve Stadia için çıkışını yapacak. Bakalım CD PROJEKT RED’in dev RPG oyunu bekleneni oyunculara verebilecek mi, yoksa bütün bu bekleyişe rağmen bazılarının tabiriyle “balon” çıkıp bizleri hayal kırıklığına mı uğratacak? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir