Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Multiplayer Moduna Sahip Olacak Mı?

Cyberpunk 2077 Multiplayer Moduna Sahip Olacak Mı?

Son yılların en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077 multiplayer moduna sahip olacak mı sorusu oyuncuların aklını kurcalıyor. Geçtiğimiz gün Night City Wire: Episode 3 ile oyunun içerikleri geniş düzeyde görücüye çıktı. Peki, Cyberpunk 2077 çok oyunculu mod hakkındaki yeni detaylar nelerdir?

Oyuncuları düzenli olarak bilgilendiren ve sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan CD Projekt Red, geçtiğimiz yıl Eylül ayında Cyberpunk 2077 multiplayer modunu duyurmuştu. Yoğun olarak singleplayer tarafına odaklanan geliştirici ekip, Cyberpunk 2077’nin oldukça etkileyici bir açık dünya RPG oyunu olmasını hedefliyor. Bu bağlamda Cyberpunk 2077 multiplayer modunun ikinci planda kaldığını söylemek mümkün.

Cyberpunk 2077 FPS Arttırma

Cyberpunk 2077 Multiplayer Olacak Mı?

  • Cyberpunk 2077’nin çok oyunculu versiyonunun apayrı bir proje olduğunu belirten ekip, geçtiğimiz yıl duyurulan Cyberpunk 2077 multiplayer projesinin ilerleyen zamanlarda bizlerle olacağını açıklamıştı.

Oyunun kendisinden çok daha farklı içeriklere ev sahipliği yapacak olan Cyberpunk 2077 online modunun iki yıl sonra çıkış yapması bekleniyor. Son basın toplantısında konuşan Adam Kicinski, oyunun çok oyunculu hâli için kesin bir çıkış tarihi vermekten kaçınmıştı..

Cyberpunk 2077 multiplayer

Henüz çok oyunculu mod hakkında yeterli bilgi olmasa da modun oyunun çıkışından sonra geleceği geçtiğimiz yıl duyurulmuştu. Bu yıl Nisan ayında çıkması planlanan yapımın ertelenmesiyle beraber Cyberpunk 2077 geliştiricileri multiplayer modundaki süreci de ilerletmiş olabilir.

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri

“Cyberpunk 2077 Multiplayer/Online Tamamen Farklı Bir Proje”

Multiplayer moduna ve mikro ödemelere istinaden Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabından resmi açıklama geldi.

“Hiçbir şey değişmedi. Cyberpunk 2077 asla mikro ödeme talep etmeyen tek-oyunculu bir oyundur. Bir kere satın alınır. Arkasında bir numara yoktur. Yalanlara inanmayın.”

“Cyberpunk multiplayer/online tamamen farklı bir proje olmakla birlikte birtakım mikro ödemelere sahip olacak. Fakat bunu zaten bir yıl önce belirtmiştik. Her zaman olduğu gibi, paranıza hak ettiği değeri biçtiğimizi bilin.”

cyberpunk 2077

Yanlış bilgilendirme konusunda açıklama yaparken Cyberpunk 2077 çok oyunculu modunun farklı bir proje olacağını da belirten ekip, paylaşımında konu hakkında farklı detaylara yer vermedi. Cyberpunk 2077 çok oyunculu modunun 2021 yılında yeni nesil konsollar için çıkış yaparken hazır olacağı tahmin ediliyor.

Önünde uzun bir çıkış sonrası süreci olan yapımın öncelikleri ek içerikler, genişleme paketleri ve platform uyumluluğu olacaktır. Dolayısıyla multiplayer modunun çıkışını uzun bir süre bekleyebiliriz.

Cyberpunk 2077 Hakkında

2013 yılında duyurulan Cyberpunk 2077 yedi yıl süren geliştirme sürecinin ardından 19 Kasım 2020 tarihinde çıkış yapacak. Daha önce The Witcher serisine imza atan CD Projekt RED’in geliştirdiği yapım son yılların en çok beklenen oyunları arasında yerini koruyor.

Daha önce birkaç kez ertelenen açık dünya RPG aksiyon oyunu kesin olarak Kasım ayında PC, Xbox One ve PlayStation 4 platformları üzerinde oynanılabilir olacak. Yapım yeni nesil konsollar ve Stadia için daha sonra çıkış yapacak.

Cyberpunk 2077 Benzeri Oyunlar ve Siberpunk Türü

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir