Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Doom Reshade Modu İle Retroya Doyuyor

Cyberpunk 2077 Doom Reshade Modu İle Retroya Doyuyor

Cyberpunk 2077 Doom Reshade Modu İle retro bir görünüme kavuşuyor. Cyberpunk 2077’yi Doom ya da Deus Ex gibi oynamak artık mümkün olacak!

Geçtiğimiz yıllarda popülerleşen modlar oyun dünyasına muhteşem renkler katıyor. Modlarla oyuncular, oyunda geliştiricinin koymasını istedikleri öğeleri kendileri koyma şansına sahip oluyorlar. Mod yapımına izin veren açık dünya oyunları için oyunseverlerin geliştirdiği modlar bazen komik, bazen de oldukça etkileyici oluyor. Bazı modlar ise yaratıcılığın sınırlarını zorluyor.

Bu yaratıcılık sınırının son örneği ise Doom Reshade modu. Cyberpunk 2077 için geliştirilen mod, oyunu Doom grafikleriyle oynama şansı sunuyor.

Cyberpunk 2077 En Hızlı Araba Listesi

Nexus Mods sitesinde görücüye çıkan mod, henüz yeni olmasına rağmen oldukça olumlu yorumlar aldı. Modun Herkes oyunu bir kaç değişik şekilde bitirip, “Şimdi ne yapalım” noktasına gelince popülerleşmesi ise kuvvetle muhtemel. Mod yapımcısı eseriyle ilgili olarak, ilk yaptığı mod olduğunu dile getirdi. Mod henüz arayüzü desteklemiyor, ancak geliştirici bunun nasıl yapıldığını çözerse destekleyebileceğini dile getirdi.

Cyberpunk 2077 Doom Reshade modu kullanıcılar tarafından beğenilip popülerleşirse olabilecekler sınırsız. Cyberpunk 2077 elbette sanat stilinin kalitesiyle övülen ve grafikleri nedeniyle tercih edilen bir oyun. Oyunun yeni GeForce RTX 3000 serisinin ray tracing özelliğini kullanabiliyor olması da cabası. Bu anlamda Cyberpunk oyuncusu bu Doom moduna itibar eder mi bilinmez. Ancak modun oldukça yaratıcı ve etkileyici olduğu da yadsınamaz bir gerçek.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir