Anasayfa > Listeler > Cyberpunk 2077 En Hızlı Araba Listesi

Cyberpunk 2077 En Hızlı Araba Listesi

Cyberpunk 2077 en hızlı araba listesi ile Night City’nin neon ışıklı caddelerinde tozu dumana katmak mümkün. Oyundaki en hızlı araçları listeledik.

1- Rayfield Caliburn (Batmobile)

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: Ücretsiz

Oyunun en hızlı arabası olarak kabul edilen Rayfield Caliburn ücretsiz bir şekilde elde edilebiliyor. Aynı zamanda oyundaki easter egglerden biri olan araba, genel yapısı itibarıyla Batmobile aracına çok benziyor.

Araba The Badlands’de yer alan Sunset Motel’in hemen kuzeyinde bulunuyor. Nasıl bulabileceğinize dair detaylı anlatıma aşağıdaki buton aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Batmobile Nerede Bulunur?

2- Mizutani Shion “Coyote”

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: 115,000 avrodolar

The Badlands topraklarının en hızlı aracı olan Mizutani Shion, 115,000 avrodolara elde edilebiliyor. Bölgedeki iş sağlayıcınızdan satın alabileceğiniz araç Rayfield Caliburn’dan sonraki en hızlı araba olarak kabul ediliyor.

3- Rayfield Aerondight S9 “Guienevere”

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: 225,000 avrodolar

Rayfield marka araç ise Rivyalı Geralt’a Gölün Hanımı tarafından bahşedilen kılıçla aynı ismi taşıyor. Aerondight adındaki bu aracı satın almak için önce 225,000 avrodoları gözden çıkarmanız ve en az 50 seviye saygınlığa sahip olmanız gerekiyor.

Oyundaki en pahalı araçlardan biri olan Rayfield Aerondight S9 “Guienevere” Westbrook bölgesinde satın alınabiliyor.

4- Quadra Type-66 “Javelina”

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: 73,000 avrodolar

Quadra marka Type-66 ise oyundaki en havalı arabalardan biri. Üstelik 73,000 avrodolarlık fiyatıyla da oldukça makul görünen arabayı satın almak için 30 seviye saygınlığa sahip olmanız gerekiyor. Hem The Badlands hem de Night City için ideal görünen araç Spor araba kategorisinde karşımıza çıkıyor.

5- Herrera Outlaw GTS

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: 62,000 avrodolar

Cyberpunk 2077 en hızlı araba listemizdeki tek Herrera marka araç olan Outlaw GTS ise listemizdeki en uygun fiyatlı taşıtlardan biri. 2072 yılında İspanya’da üretilen arabayı Night City’nin merkezinde satın almak mümkün.

Fakat Herrera Outlaw GTS’yi garajınıza katmak için en az 30 seviye saygınlığa sahip olmanız gerektiğini belirtelim.

6- Mizutani Shion MZ2

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: 75,000 avrodolar

Japon araç üreticisi Mizutani tarafından geliştirilen Shion MZ2, listemizdeki diğer spor arabalarından biri. Watson bölgesinde satın alabileceğiniz araç uygun fiyatı ve yüksek hızıyla dikkat çekiyor.

7- Quadra Type-66 Avenger

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: 55,000 avrodolar

Tam anlamıyla bir paralı asker aracı olan Quadra Type-66 Avenger, 20 seviye saygınlık şartının yanı sıra 55,000 avrodolarlık bir fiyata sahip. Şehir merkezinde birkaç iş tamamladıktan sonra rahatlıkla satın alabileceğiniz bu araç için, ücretsiz olan Rayfield Caliburn’den sonra gelen en ucuz araba diyebiliriz.

Bonus: Johnny Silverhand’in Aracı Porsche 911 Turbo

cyberpunk 2077 en hızlı araba

  • Fiyat: Ücretsiz

Johnny Silverhand’in arabasının listedeki diğer araçlar ile kıyaslandığında yavaş olduğunu söylemek her yiğidin harcı değil. Night City’nin caddelerine çok yakışan Porsche 911 Turbo, mütevazı hızının yanı sıra muazzam görüntüsüyle de öne çıkıyor.

Bize kalırsa oyunun en iyi aracı olan Porsche 911 Turbo, Johnny Silverhand’in Chippin’ In görevinde elde edilebiliyor. Aracı nasıl alabileceğinizi hemen aşağıda yer alan rehberimizde anlattık.

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Arabası Nasıl Alınır?

Listemiz burada sona eriyor. Cyberpunk 2077 hakkındaki rehber içeriklerimiz için takipte kalın. Herkese Night City’de iyi şanslar dileriz.

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir