Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Arabası Nasıl Alınır?

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Arabası Nasıl Alınır?

Johnny Silverhand’in arabası olan Porsche 911 ile Night City’nin yolları bizi bekliyor. Aracı nasıl alabileceğinizi bu içerikte anlattık.

Keanu Reeves’in hayat verdiği Johnny Silverhand karakteri, Cyberpunk 2077’deki en önemli karakterlerden biri. Ana hikayede de mühim bir yere sahip oynayan çelik kollu müzisyen, kendine has silahının yanı sıra Porsche model arabası ile de dikkat çekiyor. Bize kalırsa Night City’deki en havalı araç olan Johnny Silverhand’in arabası nasıl alınır?

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Silahı Nasıl Alınır?

Johnny Silverhand’in Arabası Porsche 911 Nasıl Alınır?

Bu nadide aracı sürebilmek için önce Chippin’ In görevini etkinleştirmeniz ve Johnny Silverhand’in sizden istediği işleri yapmanız gerekiyor. Görev serisini başlatmak için öncelikle Tenya (Tapeworm) adındaki görevi başarıyla bitirmeli ve daha sonra Johnny ile etkileşime geçmelisiniz.

  • Tenya görevinden sonra kendinizi terk edilmiş bir otelde bulacaksınız. Silverhand sizi uyandırdıktan sonra aranızda önem taşıyan bir diyalog geçecek. Bu noktada Johnny’nin isteği üzerine vücut kontrolünü ona vermeli ve hapları içmelisiniz.
  • Bu isteği kabul ettikten sonra Afterlife’a yolculuk edecek ve Rogue eşliğinde Adam Smasher’in peşine düşeceksiniz.
  • Johnny’nin eski dostlarından biri olan Rogue ile beraber Ebunike adlı bir gemiye yolculuk etmeniz ve burada Grayson adlı karakter ile karşılaşmanız gerekiyor.

johnny silverhand'in arabası

  • Birtakım çatışmalardan sonra Grayson’u ele geçirebilir ve kendisini sorguya çekebilirsiniz. Oyun burada öldürme ya da bağışlama şansı sunacaktır. Grayson’un işini bitirmemeniz halinde kendisi size Porsche 911‘in yerini söyleyecek. Fakat dilerseniz kendisini diğer tarafa uğurlayabilir ve arabayı yine de elde edebilirsiniz.

johnny silverhand'in arabası

  • Grayson’u öldürmezseniz karakter size bir çip verecek ve aracın yerini söyleyecek. Fakat öldürmeniz halinde ise hemen arkada bulunan platforma tırmanabilir ve panele ulaşabilirsiniz.
  • Paneldeki konteyner kontrolünü etkinleştirin ve biraz ileride bulunan konteynerin yere inmesini sağlayın.

johnny silverhand'in arabası

  • Kapıları açtıktan sonra Johnny Silverhand’in arabası sizi bekliyor olacak.

Porsche 911 Turbo’yu aldıktan sonra dilediğinizde V tuşuna basılı tutarak çağırabilir ve sürmeye başlayabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir