Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Silahı Nasıl Alınır?

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Silahı Nasıl Alınır?

Johnny Silverhand Cyberpunk 2077’nin ana karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki Johnny Silverhand’in silahı nasıl alınır?

Cyberpunk 2077’deki en keyifli görev serilerinde Johnny Silverhand’in anılarını tekrar yaşıyor, çelik kollu çılgın müzisyenin geçmişini izliyoruz. Bu görevlerde Johnny Silverhand’in silahı ve Porsche model arabasını da elde edebiliyoruz.

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Arabası Nasıl Alınır?

Johnny Silverhand’ın Silahı Nasıl Alınır?

Malorian Arms 3516 model tabanca tek atışla düşmanların uzuvlarını gövdelerinden ayırabilecek kadar güçlü. Oyundaki en iyi silahlardan biri olan Malorian’ı elde etmek için ise Chippin’ In görevini yapmanız gerekiyor.

Cyberpunk 2077 En Güçlü Silah Listesi

  • Johnny Silverhand ve Rogue karakterlerine odaklanan bu görev serisine başlamak için ise önce Tenya (Tapeworm) adındaki işi tamamlamalısınız.
  • Tenya görevini hallettikten sonra Johnny Silverhand, V’nin vücudunun kontrolünü isteyecek. Diyalog seçeneklerinden Johnny ile anlaşmanız ve hapları alarak vücudunuzu teslim etmeniz gerekiyor.
  • Akabinde başlayacak olan Chippin’ In görevi ile önce Afterlife adındaki yeraltı mekanına ulaşmalısınız.
  • Burada Rogue ile görüştükten sonra görev günlüğünü takip ederek Ebunike adlı bir gemiye varmanız gerekiyor. Afterlife mekanının sahibi olan Rogue bu süreçte size eşlik edecek ve amacınız Grayson adlı bir karakteri bulmak olacak.

johnny silverhand silahı

  • Görev esnasında Johnny Silverhand’in “bu sesi nerede duysam tanırım” dediğini görebilirsiniz. Bu noktada Johnny, çok sevdiği silahı Malorian’dan bahsediyor ve Grayson’un silahı ele geçirdiğini ifade ediyor.

Chippin’ In görevi gereği Grayson’u alt ettikten sonra Johnny Silverhand silahı yerde sizi bekliyor olacak. Silahı aldıktan sonra envanterinize geçiş yapabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

4 Yorumlar

  1. Chippin in görevi bende yok baya ilerledim ana hikayede delamein görevlerinde voodoo boysları öldüremedim sadece görev yok oldu nasıl çözeriz? Bununla bağlantılıymış galiba yardım lütfeen…

    • Kerem Doğan Karakoç

      Selam,

      Bir noktadan sonra Johnny Silverhand’in görevlerine dönmek maalesef mümkün değil. Dolayısıyla kayıt dosyalarına bir göz atmanı ve oradaysa Tenya (Tapeworm) görevine geri dönmeni öneriyoruz. Bu görevi tamamladıktan sonra Johnny’nin görev serisi aktif hale gelecektir.

  2. Hocam silverhand’i çıkarttım kafamdan artık alamayacak mıyım silahı

    • Kerem Doğan Karakoç

      Selam,

      Silverhand’in silahı ancak Chippin’ In görevinde Grayson karakterinden alınabiliyor. Bu da ancak Johnny Silverhand’in görev zincirinde olduğu için en yakın kayıt dosyasına geri dönmenizi önerebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir