Anasayfa > Listeler > Cyberpunk 2077 En Güçlü Silah Listesi

Cyberpunk 2077 En Güçlü Silah Listesi

Cyberpunk 2077 en güçlü silah listesi ile oyunda bulabileceğiniz en iyi silahları ve bulundukları konumları derledik.

Cyberpunk 2077 oldukça kapsamlı bir silah yelpazesine sahip. Oyun hem yakın dövüşte hem de menzilli çatışmalarda çeşitliliği yeni bir seviyeye taşıyor ve birçok silahı kullanıma sunuyor. Katanalardan altın kaplamalı beyzbol sopalarına, güdümlü mermilerden goril yumruklarına kadar uzayan bu geniş listeden dilediğinizi seçebilir; Night City’de kendinizi güven altına alabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 Para Kazanma Rehberi

Cyberpunk 2077 En Güçlü Silah Listesi

Yanardöner (Skippy)

cyberpunk 2077 yanardöner

Cyberpunk 2077’nin en ilginç silahlarından biri olan Yanardöner temelinde yapay zekaya sahip bir tabancadır. Bulduğunuzda sizinle etkileşime geçmesi ve çatışma esnasında konuşmasıyla dikkat çeken bu tabanca aynı zamanda şarkı da söyleyebilir.

Envanterinizde kesinlikle bulunması gereken Yanardöner, Heywood bölgesindeki College St. metrosunun güneyinde yer alıyor. Bu noktadaki soru işaretine giderek silahı elde edebilirsiniz.

Göz Atın: Cyberpunk 2077 Başlangıç Rehberi – Hayat Yolları

Lizzie

cyberpunk 2077 en güçlü silah

Lizzie’s Bar‘dan temin edebileceğiniz Lizzie adlı tabanca ise oyundaki en güçlü silahlardan biri. Otomatik Aşk (Automatic Love) görevinde rahatça bulabileceğiniz silah oyunun başlarında size çok yardımcı olacaktır.

Cyberpunk 2077 FPS Artırma – FPS Nasıl Yükseltilir?

Altın Kaplı Beyzbol Sopası (Gold-Plated Baseball Bat)

cyberpunk 2077 en güçlü silah

Johnny Silverhand’in pek keyifli olan görev serisinde bu yakın dövüş silahını envanterinize ekleyebilirsiniz.

İkincil Çatışma görevinde Denny’nin villasına gitmeniz gerekiyor. Burada Denny ve Henry’nin bir tartışma içerisinde olduğunu fark edecek ve Kerry ile beraber olaya şahit olacaksınız.

Karakterlerin hemen arkasında bulunan havuza göz atın. Havuzun yanında beyzbol sopasını yere saplanmış bir şekilde bulabilirsiniz.

Himaye (Overwatch)

cyberpunk 2077 en iyi silah

En güçlü düşmanları bile tek bir kafa vuruşu ile alt edebilen Himaye, oyundaki en güçlü keskin nişancı tüfeklerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Panam Palmer görev serisindeki Fırtınada At Koşturanlar (Riders on the Storm) görevini tamamlayarak bu silahı elde edebilirsiniz. Tek vuruşta düşman uzuvlarını gövdelerden ayırabilen bu tüfek, Night City’deki tehlikelerde yardımınıza koşacaktır.

Dul Bırakan (Widow Maker)

cyberpunk 2077 en iyi silah

Cyberpunk 2077 en iyi silah listesinin bir diğer üyesi ise Dul Bırakan. İdeal bir silahın sahip olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran bu keskin nişancı tüfeği, Teknolojik Hassas Tüfek kategorisinde karşımıza çıkıyor. Bu silah hem art arda ateş edebiliyor hem de kısa aralıklarla yaptığı saldırılarda sağlam hasarlar verebiliyor. Aynı zamanda dürbün ve farklı mod eklemeleri ile daha fazla geliştirilebiliyor.

Bu bağlamda bize Crysis serisindeki Gauss tüfeğini hatırlatan Dul Bırakan’ı Nash’ı öldürerek elde edebilirsiniz. Nash karakteri ile Hayalet Şehir görevinde karşılaşabilirsiniz.

Z Bıçakları

cyberpunk 2077 z bıçakları

Sekiz yıl önce yayınlanan Cyberpunk 2077 fragmanında gördüğümüz Z Bıçakları, oyundaki yakın dövüşe çok daha farklı bir hava katıyor. Z Bıçakları’nı Siberkasap’lardan satın alabilir ve vücudunuza ekleyebilirsiniz. Bu bıçakları sürekli kullanarak ve karakter geliştirme ekranından gerekli yükseltmeleri yaparak verecekleri hasarı arttırabilirsiniz.

Basılı tutmanız halinde düşmanın kafasını gövdesinden ayıran bıçaklar, bize kalırsa Cyberpunk 2077’nin kullanması en keyifli silahlarından biri. Kopan uzuvlar görmeyi seviyorsanız tabii…

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir