Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Para Kazanma Rehberi

Cyberpunk 2077 Para Kazanma Rehberi

Cyberpunk 2077 para kazanma rehberi ile Night City’de şan ve şöhrete giden yola ışık tutuyor, cepleri eddies ile dolduruyoruz.

Cyberpunk 2077’nin megayapılardan oluşan distopik metropolünde yapılacak bolca şey var. Araba yarışlarından Night City Polis Departmanı’nın ödül işlerine, hırsızlık görevlerinden nüfuz sahibi kişilerden alınan kontratlara kadar para kazanmak için birçok işe imza atabilirsiniz.

Diğer yandan oyunun geniş dünyasında yolunuzu bulmak nispeten zor olabilir. Bu noktada araç almak, ekipmanınızın seviyesini yükseltmek ve siber donanım ile V’yi daha yetkin bir hale getirmek işinize yarayabilir.

Pekala Night City sakinlerinin eddies dediği parayı nasıl elde ederiz?

Cyberpunk 2077 Para Kazanma Yolları – Nasıl Para Kazanılır?

Hacklemek ve Yağmalamak

Cyberpunk 2077’nin siber dünyasında her elektronik eşya hacklenebiliyor. TAB tuşu ile tarama moduna geçtikten sonra etraftaki kırmızı ikonlara göz atabilirsiniz. Bu ikonlar, size arasında avrodolar da bulunan çeşitli kaynaklar sağlayacaktır.

Başarılı bir hack işleminin ardından Night City’deki birçok makineden gelir elde edebilirsiniz.

Kullanmadığınız Eşyaları Satın

Diğer yandan oyunda sürekli yağma yapıyor ve envanterimizin sürekli dolmasına şahit oluyoruz. Envanterimizde yer kaplayarak karakterimizi yavaşlatan bu eşyalardan kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Şehrin çeşitli noktalarında bulunan satış yerlerine gidebilir ve yararlı olmadığını düşündüğünüz silah ve giysileri avrodolar kazanmak için elden çıkarabilirsiniz.

Bununla beraber envanter kapasitesiniz genişletebileceğinizi de belirtelim. Karakter geliştirme ekranından envanterinizdeki yük alanını büyütün. Böylece daha fazla yağma yapabilecek ve satmak için biriktirebileceğiniz eşya sayısı da artacaktır.

Son olarak eşyaları satacağınız kişinin envanterindeki para miktarına göz atın. Eğer alıcının parası yoksa eşyalarınıza az değer biçecektir. Silahlarınızı ve ekipmanlarınızı elden çıkarmadan önce satın alacak kişinin zengin olduğundan emin olun.

Space Oddity Görevini Tamamlayın

Santo Domingo’nun sol tarafında yer alan bir bar bulunuyor. Bu barın arkasında birkaç tane evsiz ile karşılaşacaksınız. Bu evsizlerle etkileşime geçtiğinizde size bir çanta bulduklarını söyleyecekler. Burada amacınız çantayı almak olmalı. Bu noktada karakterlere gözdağı verebilir ve çantayı ele geçirebilirsiniz.

Yan görev kapsamında daha sonra çevredeki ipuçlarını aramanız gerecek. Bunun için binanın hemen arkasında bulunan kan izlerini ve ölü şirket çalışanın vücudunu tarayın. Buradan bir erişim çipi elde edeceksiniz. Bu çip ile çantaya tekrar geri dönün ve bilgisayara erişim sağlayarak görev hakkında daha fazla bilgi elde edin.

Bilgisayardan aldığınız veriler sizi bir takas noktasına götürecek. Daha sonra buraya gidip bir devam eden bir alışverişi bozmalı ve düşmanları etkisiz hale getirdikten sonra İsimsiz 18 – Brancesi 2021 adlı bir eşyayı yağmalamalısınız.

Son olarak dakikalar içerisinde binlerce avrodolar elde etmek için bir satış noktasına gidin. Buraya gidip elde ettiğiniz eşyayı 5000 avrodolara satın ve satış noktasından çıkış yapın. Daha sonra tekrar girerek ürünü sadece 5 avrodolara geri alın. Bu işlemi art arda tekrarlayın ve çok kısa bir süre içerisinde oyundaki paranızı on binlere katlayın.

Suçluları Durdurun

Cyberpunk 2077 yapılacak sayısız görevle geliyor. Şehirde sakin bir şekilde araba sürerken dahi bir suç mahalline rastlayabilirsiniz. Temelinde bir gelir fırsatı olan bu suç olaylarını durdurun ve Night City Polis Departmanı’nın istediği kanıtı koruyun.

Böylece hem sokaktaki saygınlığınız artacak hem de polis departmanı size işi tamamladığınız için ücret gönderecektir.

Yan İşleri Yapın

Night City’nin sosyal tabakasında işleri bağlayan nüfuzlu kişiler ve o işleri yapan paralı askerler bulunuyor. Hayat verdiğimiz V’nin ise birçok geçici patronu olabiliyor. Örneğin Regina Jones ya da Peder Ibarra gibi karakterler V’ye Night City’deki serüveni esnasında sürekli yeni görevler yolluyor.

Bu işler ise suikast, hırsızlık ya da etkisiz hale getirme gibi görevlerden oluşuyor. Telefonunuzun çalmasıyla etkinleşen bu görevleri tamamlayarak da gelir elde edebilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir