Anasayfa > Blog > Cyberpunk 2077 Batmobile Nerede Bulunur?

Cyberpunk 2077 Batmobile Nerede Bulunur?

Cyberpunk 2077 Batmobile easter egg ile Night City sokaklarını Gotham’a çevirmek sizin elinizde. Aracı nasıl bulabileceğinizi anlattık.

10 Aralık 2020 tarihinde nihayet çıkış yapan oyun bünyesinde birçok easter egg barındırıyor. The Office, Portal hatta GTA: San Andreas gibi birçok dizi ve oyuna göndermede bulunan yapımda, Batman karakterinin aracı Batmobile’e benzeyen bir araç da yer alıyor. Peki Cyberpunk 2077 Batmobile easter egg nerede bulunur ve araç nasıl elde edilir?

Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand’in Arabası Nasıl Alınır?

Cyberpunk 2077 Batmobile Easter Egg Konumu

The Badlands’da bir mağaranın içerisinde yer alan araç, DC Comics karakteri olan Batman’in arabasını andırıyor. Hatta arabanın hemen yanında bulunan Çip (Shard) ise Batman’i anlatıyor diyebiliriz. Bruce Wayne karakterinin ailesini kaybetmesi ile başlayan hikayesini bu notta okuyabilirsiniz. Notun yazarının da Murk Man adında bir karakter olduğunu aşağıya kaydırarak görmek mümkün.

Cyberpunk 2077 En Hızlı Araba Listesi

Ücretsiz olarak elde edebileceğiniz Rayfield Caliburn model araç aynı zamanda oyundaki en hızlı araba olarak kabul ediliyor.

cyberpunk 2077 batmobile

Batman’a bariz bir gönderme olan bu aracı Panam Palmer ile omuz omuza çatıştığınız mağarada bulabilirsiniz. Mağara Sunset Motel‘in tam olarak kuzeyinde bulunuyor. Daha önce Raffen Shiv çetesine karşı mücadele ettiğimiz mağaranın en derin noktasına kadar ilerleyin.

Cyberpunk 2077’de GTA San Andreas Göndermesi Bulundu

Cyberpunk 2077, Ridley Scott‘un kült eseri olan Blade Runner filmine de bir gönderme yapıyor. Aynı zamanda Big in Japan görevinde The Office dizisine de atıfta bulunan oyunda Hideo Kojima‘nın yer aldığı biliniyor. CD Projekt Red daha önce The Witcher serisinde Assassin’s Creed serisine ve Game of Thrones‘a da gönderme yapmıştı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir