Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Geliştiricileri Özür Mesajı Yayınladılar

Cyberpunk 2077 Geliştiricileri Özür Mesajı Yayınladılar

Oyunun özellikle de eski nesil konsollardaki sorunlu çıkışının ardından Cyberpunk 2077 geliştiricileri özür mesajı yayınladılar. Detaylar haberimizde.

Yılın şüphesiz en çok beklenen oyunlarından olan Cyberpunk 2077 nihayet geride bıraktığımız 10 Aralık gününde çıkışını gerçekleştirdi. Oyun çıkış gününde yalnızca Steam üzerinden 1 milyon eş zamanlı oyuncuyu geride bırakarak da önemli bir başarıya imza attı. Diğer bir yandan oyundaki can sıkıcı hatalardan dolayı da geliştiriciler eleştiri oklarının hedefi oldu. Çoğunluğu oyunu kırmayan ancak insanı atmosferden kopartan hatalar özellikle de PlayStation 4 ve Xbox One gibi eski nesil konsol sahiplerinin canını bir hayli sıkmış durumda.

Durumun farkında olan Cyberpunk 2077 geliştiricileri oyunculardan özür diledikleri ve gelecekteki planlarını anlatan bir mesaj yayınladılar. Çıkışından önce bu konsol sahiplerinin oyunun cihazlarında nasıl çalışacağına dair yeterince bilgilendirilmediklerini kabul eden geliştiriciler bu konu hakkında özür dilediler ve ilerleyen günlerde hataların düzeltileceği konusunda da söz verdiler.

Önümüzdeki 1 hafta içerisinde bir güncelleme ile hataları en aza indirmeye çalışacaklarını söyleyen geliştiriciler bunu takip eden süreç içerisinde ocak ve şubat aylarında da oyuna büyük çaplı güncellemeler getireceklerini ifade etmiş durumdalar. Bu geliştirmeleri beklemek istemeyen konsol sahiplerinin ise her daim iade haklarını kullanabilecekleri yayınlanan mesajda belirtilmiş vaziyette. Oyuncular iade haklarını kullanmak için kullandıkları konsolun iade sistemi üzerinden iade işlemini gerçekleştirebilecekler. Oyunun kutulu versiyonunu almış olan oyuncuların ise önce oyunu satın aldıkları yer ile, ardından da firma ile iletişime geçebilecekleri belirtilmiş durumda.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir