Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Geliştiricileri Özür Videosu Yayınladılar

Cyberpunk 2077 Geliştiricileri Özür Videosu Yayınladılar

2020 yılına damga vuran ve beraberinde pek çok tartışmayı da getiren Cyberpunk 2077 için oyunun geliştiricileri özür videosu yayınladılar. Detaylar haberimizde.

Önce peşi sıra gelen erteleme haberleri, ardından da oyunun çıkışı ile birlikte vadettiklerini oyunculara sunmaktan uzak kalması ile eleştirilen Cyberpunk 2077 cephesinden yeni haberler var. Oyunun özellikle eski nesil konsollardaki problemli çıkışının ardından  geliştiriciler oyunun güncellemeler ile düzeltileceğini söylemiş ve oyunculardan özür dilemişlerdi. Cyberpunk 2077 geliştiricileri şimdi de yayınladıkları bir özür videosu ile oyuncuların karşısına çıktılar.

CD Projekt Red‘in kurucu ortağı olan Marcin Iwinski açıklamalarında optimizasyon konusunda konsolları küçümsediklerini belirtiyor ve bunun için oyunculardan özür diliyor. PC sürmünün aldığı olumlu inceleme puanlarının yanında konsol sürümünün beklentileri karşılamaktan uzak kaldığını belirten Iwinski tüm sorumluluğu üstlendiğini ve takımının bu aksaklıklar için suçlanmaması gerektiğini de belirtmiş durumda.

Ayrıca videoda Cyberpunk 2077 için gelecekte izlenecek olan yol haritası da paylaşılmış durumda. Buna göre oyun ocak ayı içerisinde ilk büyük güncellemesini alacak. Sonraki aylarda bunu takip eden ikinci büyük güncellemeden sonra ise geliştirici ekip diğer güncellemelere ve geliştirmelere odaklanacak. Bu süreç içerisinde oyunun bedava DLC‘leri de oyuncuların beğenisine sunulacak. Bu süreci ise yeni nesil konsollar için yapılacak iyileştirmeler izleyecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir