Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Geriye Uyumlu Olarak Geliyor

Cyberpunk 2077 Geriye Uyumlu Olarak Geliyor

CD Projekt Red tarafından uzun süredir geliştirilen ve büyük bir kitle tarafından beklenen Cyberpunk 2077 Xbox platformunda geriye uyumlu olarak geliyor.

cyberpunk 2077

Geliştirme süreci uzun süredir devam eden ve oyuncular tarafından büyük heyecanla beklenen yapımdan sevindirici haberler geldi. Polonyalı yapımcı CD Projekt Red özellikle Xbox kullanıcılarını fazlasıyla sevindirecek bir açıklamadı bulundu. Yapılan açıklamaya göre Cyberpunk 2077’yi Xbox One platformunda satın aldığınız taktirde oyunun Xbox Series X versiyonunu da elde edeceksiniz. Yapımları sayesinde oyuncuların beğenisini toplayan firmanın şimdi de böyle bir hamle yapmasıyla yine oyuncuların takdirini kazanacak gibi görünüyor.

Bir süredir yeni nesil konsollarda geriye uyumluluk tartışmaları sürüyordu. Microsoft cephesinden Xbox Series X‘in bir önceki neslin oyunlarını destekleyeceği bilgisi gelmiş olsa da geliştirici firmalardan da bu bilgiyi duymak oyuncular açısından bir hayli sevindirici.

Cyberpunk 2077, resmi hesap üzerinden yaptığı bu paylaşım ile geriye uyumluluğu resmi olarak duyurmuş oldu. Geçtiğimiz dönemde Eylül ayına ertelenen oyun hakkında gelişmeler de hız kesmeden devam ediyor. Birkaç gün önce yayınlanan bilgiyle Cyberpunk 2077’nin çıkışıyla birlikte Geforce NOW‘ı destekleyeceği bilgisini almıştık. Bugün açıklanan geriye uyumluluk haberiyle de oyunun çıkışı için heyecanımız gittikçe artıyor. Yayınlanan bu bilgiler doğrultusunda yapımcı firmanın oyunu mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmaya çalıştıklarını düşünebiliriz.

Cyberpunk 2077 için biz de en az sizler kadar heyecanlıyız. Oyun hakkında gelişmeler geldikçe bunları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu süre içinde oyun dünyasındaki en son gelişmelerden haberdar olmak için sitemizi takip edebilir, bizleri sosyal medya hesaplarımız üzerinden takip edebilirsiniz. Hepinize iyi oyunlar. Ayrıca bu bağlantı üzerinden oyunun resmi sitesini de ziyaret edebilirsiniz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir