Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Çıktığı Gibi GeForce NOW’a Geliyor!

Cyberpunk 2077 Çıktığı Gibi GeForce NOW’a Geliyor!

NVIDIA forumunda yapılan resmi açıklamaya göre CD Projekt’in merakla beklenen yeni oyunu Cyberpunk 2077, çıkışını yaptığı gibi GeForce NOW kapsamında olacak.

The Witcher 3’ün üstün başarısının ardından yüksek beklentilerle ve sabırla çıkışı beklenen Cyberpunk 2077’nin ertelenmesi bekleyenler arasında hayal kırıklığına yol açmıştı. Buna rağmen ekibe desteğini kesmemişti oyunun kitlesi. Yakın zamanda da NVIDIA, Cyberpunk 2077 temalı ekran kartlarını çıkaracağını açıklamıştı. NVIDIA kanadından bir gelişme daha geldi. Forumda yapılan resmi açıklamaya göre Cyberpunk 2077, çıktığı ilk günden itibaren GeForce NOW’da erişilebilir olacak.

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

“Son derece sınırlı RTX 2080Ti ekran kartımız yüksek ilgi görmüştü. Bugün de muhteşem haberlerimizi paylaşmaya devam ediyoruz, bu sefer GeForce NOW oyuncuları için. Cyberpunk 2077, çıktığı günden itibaren GeForce NOW’da oynanabilir olacak! GeForce NOW üyeleri Steam’den oyunun kopyasını alıp oyunu uygun olduğu gibi oynayabilecekler. GeForce NOW Founders üyeleri ise Night City’nin sokaklarını Mac dizüstü bilgisayarlarında bile RTX ile tamamen optimize bir şekilde keşfedebilecek. Sabırsızlıkla beklenen bu oyunu GeForce NOW’a getirirken CD Projekt Red ile çalışacağımızdan heyecan duyuyoruz. Ve de beklerken CDPR’ın oldukça beğenilen ve GeForce NOW’dan da şu an oynayabileceğiniz Witcher serisini kesinlike deneyin. Biz de PC oyuncularıyız, bu yüzden biz de sizlerle birlikte ilk günde Cyberpunk oynuyor olacağız.”

NVIDIA’nın açıklaması bu şekildeydi. Cyberpunk 2077’nin açıklanan çıkış tarihi 17 Eylül 2020. Oyunu belirtilen tarihe kadar eksiksiz yetiştirmek için harıl harıl çalışan ekip, bir gecikme daha beklemediklerini dile getirmişti.

Konuyla ilgili fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir