Anasayfa > Teknoloji Haberleri > Nvidia Cyberpunk 2077 Temalı Ekran Kartlarını Duyurdu

Nvidia Cyberpunk 2077 Temalı Ekran Kartlarını Duyurdu

Merakla beklenen oyunun çıkış tarihine sayılı günler kalmışken Nvidia Cyberpunk 2077 temalı sınırlı sayıda üretilen ekran kartlarını duyurdu. Detaylar haberimizde.

Bu yılın en merakla beklenen oyunlarından olan ve CD Projekt Red‘in ellerinden çıkacak olan Cyberpunk 2077 son zamanlarda gelen erteleme haberleri ile gündemde olsa da bu kez bambaşka bir şekilde adından söz ettirmeyi başardı. Nvidia ve Cyberpunk 2077 iş birliği ile geliştirilen ve sınırlı sayıda üretilen GeForce RTX 2080 Ti ekran kartları geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.

Yalnızca 77 adet üretilen bu ekran kartları bir çekiliş sayesinde kullanıcılar ile buluşacak. Nvidia tarafından düzenlenecek olan çekiliş ile sahiplerine kavuşmayı bekleyen ekran kartları oyunculara maksimum performans sunmak için üretilmiş durumda. Klasik GeForce RTX 2080 Ti ile aynı özellikleri taşıyan ekran kartlarından birini kazanmak ise ülkemiz sınırları içerisinde ne yazık ki mümkün değil.

Nvidia tarafından düzenlenen çekiliş ne yazık ki bölge kısıtlamaları içeriyor. Kısacası çekilişe katılarak bu sınırlı sayıda üretilen ekran kartlarından birine sahip olmanız Türkiye sınırları içerisinde yaşıyorsanız mümkün değil. Nvidia Cyberpunk 2077 temasına sahip bu ekran kartları için resmi Twitter hesabı üzerinden çekilişi başlatmış durumda.

Çekilişe katılmak için Nvidia tarafından paylaşılan tweet’i retweet etmeniz ve bir arkadaşınızı etiketlemeniz gerekiyor. Bu sayede hem etiketlediğiniz arkadaşınız hem de siz Nvidia tarafından sınırlı sayıda üretilen bu ekran kartlarından birine kazanmaya hak kazanabilirsiniz. Ancak bir kez daha hatırlatmakta fayda var, ülkemiz sınırları içerisinden çekilişe katılmanız ne yazık ki mümkün değil.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir