Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 PlayStation 5 İçin de Gelecek Mi?

Cyberpunk 2077 PlayStation 5 İçin de Gelecek Mi?

Cyberpunk 2077 hiç şüphesiz ki içerisinde bulunduğumuz 2020 yılının en çok beklenen oyunları arasında. Peki Cyberpunk 2077 PlayStation 5 için de geliştiriliyor mu? Detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077 yakın bir zamanda gelen erteleme haberi ile çıkış tarihi için sabırsızlanan oyuncuları bir hayli üzmüştü. Xbox One, PlayStation 4, PC ve Google Stadia platformları için çıkacağı açıklanan oyun hakkında PlayStation 5 platformu için de bazı soru işaretleri bulunuyor. CD Projeckt Red Cyberpunk 2077‘nin PlayStation 5 için gelmeyebileceğine dair bazı açıklamalarda bulundu.

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

”Şu an itibariyle Cyberpunk PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için geliyor. Bu planlar ile ilgili değişen bir şey yok” ifadelerini kullanan CD Projeckt Red yetkililerinden Piotr Nielubowicz çok beklenen oyun hakkında şimdilik PlayStation 5 ile ilgili bir planlarının olmadığını açıkladı. CD Projeckt Red CEO’su Adam Kiciński ise ”Belirlediğimiz planlar çerçevesinde ilerliyoruz. Cyberpunk 2077 her zaman PlayStation 4, Xbox ve PC için tasarlandı. Gelecek nesil için planlarımız var ancak şimdilik mevcut nesle odaklanıyoruz” dedi.

Yetkililerden gelen bu açıklamalar Cyberpunk 2077 PlayStation 5 için gelecek mi sorularına dair de kafalarda yepyeni varsayımları doğurdu. Görünen o ki oyun şimdilik yalnızca daha öncesinde de belirtilen platformlar olan PlayStation 4, PC ve Xbox One için gelecek. Ancak ilerleyen dönemlerde PlayStation 5‘in de çıkış yapması ile birlikte oyunun bu platforma da gelme şansı var. Kısacası Cyberpunk 2077 PlayStation 5 için gelecek mi hep birlikte bekleyip göreceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir