Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Görselleri Arasına Bir Yenisi Daha Eklendi

Cyberpunk 2077 Görselleri Arasına Bir Yenisi Daha Eklendi

Oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden Cyberpunk 2077 görselleri yayınlanmaya devam ediyor. Yapımın çıkışına 2 ay kala CD Projekt Red oyuncuları güncel tutmayı hedefliyor.

CD Projekt Red’in merakla beklenen oyununa dair sular durulmuyor. Büyük çapta bilgilendirmeleri Night City Wire yayınları aracılığıyla yapan CD Projekt Red, Cyberpunk 2077′nin Twitter hesabı üzerinden tekil görüntüler paylaşarak heyecanı zirvede tutuyor. Gün içerisinde @CyberpunkGame üzerinde yapılan yeni paylaşım Cyberpunk 2077 görselleri arasına eklendi.,

Pacifica açıklamasıyla görücüye çıkan görüntüde Night City’nin izbe sokaklarından bir sahneye şahit oluyoruz. Siberpunk metropollerde oldukça tanıdık olan yağmurun altında neon ışıklar konsepti ise heyecanımızı ikiye katlıyor.

Cyberpunk 2077 Pacifica Bölgesi

Yapımın temel aldığı Cyberpunk 2020 adlı masaüstü rol yapma oyununun Wiki sayfasına göz attığımızda Pacifica’nın oldukça tehlikeli bir bölge olarak tasvir edildiğini öğrendik. Çete üyeleri ve tekinsiz tiplerle dolu anarşik bölge Pacifica hakkında Cyberpunk 2077’den bir de alıntı yapılmış.

“Pacifica, Night City’nin para basan bir tatil bölgesi olabilirdi ama yatırımlar bittiği anda burası çürümeye bırakıldı. Şimdi, turistlerle dolması gereken Pacifica’yı çeteler ve yüksek seviye şiddet yönetiyor. Night City Polis Departmanı’nın göz ardı ettiği unutulmuş tipleri de Voodoo Boys koruyor.”

Voodoo Boys, Night City Wire: Episode 3’de görücüye çıkan birçok çeteden biri. Gizli bilgileri ele geçiren ve teknolojik entegrasyon anlamında da pek güçlü olan Voodoo Boys ile Pacifica’da pek çok kez karşılaşacağımızı tahmin ediyoruz.

Johnny Silverhand Kimdir? – Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Cyberpunk 2077 19 Kasım 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Yedi yılı aşkın bir süredir geliştirilen oyun yeni nesiller konsollar için daha sonra oynanılabilir olacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir