Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 İçin İlk İndirim Geldi

Cyberpunk 2077 İçin İlk İndirim Geldi

Hem çıkışından önce, hem de sonraki süreçte oyun dünyasını adeta birbirine katan Cyberpunk 2077 indirim haberiyle geldi. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve bizleri 2077 yılının distopik bir öngörüsüne davet eden yapım Cyberpunk 2077 ilk duyurusundan bu yana oyuncular tarafından merakla bekleniyordu. Pek çok oyuncu CD Projeckt Red‘in yürüttüğü reklam kampanyalarının da etkisi ile oyunun bu zamana kadar görülmemiş bir açık dünya – rol yapma deneyimi sunacağını düşünüyordu. işin içine bir de oyunda Johnny Silverhand adlı kilit bir karaktere hayat verecek olan Keanu Reeves girince oyuncular daha da bir coştu. Tüm bu beklentiler altında peş peşe gelen erteleme haberleri sonrasında ise oyun nihayet 10 Aralık 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi. Türkçe dil desteği ve yerel fiyatlandırma ile ülkemizde de oldukça rağbet gören yapım 250 TL fiyat etiketine sahipti.

Cyberpunk 2077 indirim

CD Projekt Cyberpunk 2077’den Önemli Dersler Çıkardı

Çıkışının ardından özellikle düşük sistemli bilgisayarlar ve eski nesil konsollarda tam anlamıyla bir fiyaskoya dönüşen oyun oyunculara bekleneni vermekten ise maalesef uzak kaldı. CD Projekt Red ise oyundaki performans sorunları ve bug’ları peyderpey gidermeye başladı ve bu çabasına son zamanlarda daha da hız verdi. Kısacası oyun artık ilk çıkış yaptığı zamanlara göre çok daha oynanabilir bir halde. Oyuna bir şans vermeyi düşünen oyuncular için ise bundan daha iyi bir vakit olamaz. Çünkü yapım Steam üzerinde yüzde 20 oranında bir indirime girerek 199 TL‘ye düşmüş vaziyette. Bu indirim Cyberpunk 2077 için yapılan ilk indirim olması açısından da önemli.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir