Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Işın İzleme Teknolojisi AMD İçin Gecikmeli Gelecek

Cyberpunk 2077 Işın İzleme Teknolojisi AMD İçin Gecikmeli Gelecek

Cyberpunk 2077 ışın izleme teknolojisi konusunda ortaya çıkan bir detay AMD ekran kartı kullanıcılarını üzecek cinsten. Detaylar haberimizde.

10 Aralık tarihinde gerçekleştireceği çıkışına artık sayılı günler kalmış olan Cyberpunk 2077 hakkında yeni detaylar gelmeye de devam ediyor. Geliştirici ekip tarafından oyunun detaylı sistem gereksinimlerinin paylaşılmasının ardından bir detay daha ortaya çıktı. Twitter üzerinden bir kullanıcının sorduğu soru ile ortaya çıkan bilgiye göre AMD ekran kartları için ışın izleme teknolojisi oyun çıkış yaptığı anda bulunmayacak, bu özellik daha sonraki güncellemeler ile eklenecek.


CD Projekt Red‘in Küresel Topluluk Lideri koltuğunda oturan Marcin Momot‘a yöneltilen soruda bir oyuncu ışın izleme teknolojisinin AMD ekran kartlarındaki özelliklerinin ne olacağını sordu. Momot‘un cevabı ise ”Çıkış ile birlikte değil ancak bu özelliği mümkün olan en kısa süre içerisinde tanıtmak için AMD ile birlikte çalışıyoruz” oldu. Kısacası Cyberpunk 2077 ışın izleme teknolojisine kavuşmak için AMD kullanıcılarının bir süre daha beklemeleri gerekecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir