Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Kayıt Dosyaları Bozulabiliyor

Cyberpunk 2077 Kayıt Dosyaları Bozulabiliyor

CD Projekt Red’in başı Cyberpunk’tan dolayı ağrımaya devam edecekmiş gibi gözüküyor. Gelen son haberlere göre Cyberpunk 2077 kayıt dosyaları, belli bir boyutun üstüne çıktıklarında ‘bozulabiliyor’.

Cyberpunk 2077 kayıt dosyaları

Cyberpunk 2077’nin olaylı çıkışı pek çok oyuncuda hayal kırıklığı yaratmıştı. Gerek oyunun hatalarla dolu olması, gerekse de konsollardaki gülünç optimizasyonu bu hayal kırıklığının en temel sebeplerinden. CD Projekt de bu durumun cezasını çekiyor gibi gözüküyor. Oyunun konsollardaki gerçek görüntülerini göstermedikleri için oyunculardan özür dileyen ve geri iade taleplerini kabul edeceğini belirten şirket, maddi anlamda da sıkıntılı bir yola girdi. Cyberpunk 2077 satışa sunulduğu günden bu yana hisseleri önemli ölçüde düşen şirket, yatırımcılarını da 1 milyar dolar zarara soktu. CD Projekt’in bu durumdan nasıl kurtulacağı ise merak konusu.

CD Projekt’e Cyberpunk 2077’den Dolayı Toplu Dava Açılabilir

Cyberpunk 2077 kayıt dosyaları

Bütün bunlar olurken oyuncular da oyunda yeni hatalarla karşılaşmaya devam ediyor. Karşılaşılan son hatalardan birisiyse oldukça ürkütücü. Eğer olurda bütün ilerlemenizi kaydettiğiniz Cyberpunk 2077 kayıt dosyası 8MB’ın üstüne çıkarsa, o kayıt dosyasına elveda diyebilirsiniz. Bu hata özellikle eşya üretme kısmıyla fazla içli dışlı olursanız yaşanıyor. Çok fazla eşya üretmek, oyunda gördüğünüz bütün materyelleri toplamaya çalışmak, eninde sonunda kayıt dosyanızın 8MB’ın üstüne çıkmasına ve o kayıt dosyasının oynanamaz hale gelmesine sebep oluyor. Bu hatayla karşılaşan oyuncular, kayıt dosyaları 6MB’ı geçtiğinde oyunlarının yükleme süresinin anormal derecede uzadığını, 8MB olduğundaysa artık tamamen kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Bu hata bilgisayar oyuncuları ve Stadia kullanıcıları için sorun teşkil ediyor. Oyuncular, CD Projekt’in Cyberpunk 2077 kayıt dosyaları ile ilgili bu hatayı ilerleyen güncellemelerde düzeltmesini bekliyor.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir