Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Keanu Reeves Tarafından Oynanmış ve Sevilmiş

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves Tarafından Oynanmış ve Sevilmiş

Çıkışına artık sayılı günler kalmış olan Cyberpunk 2077 Keanu Reeves tarafından da oynanmış ve çok beğenilmiş. Detaylar haberimizde.

Oyunda tüm olaylara etki edecek kadar kilit bir rolde bulunan ve efsanevi ‘rockerboy’ Johnny Silverhand‘e hayat veren başarılı aktör Keanu Reeves‘in projeye dahil olduğu ilk açıklandığında bu hayranlar tarafından oldukça coşkulu bir biçimde karşılanmıştı. Bu noktadan sonra da oyun hakkındaki her detay gibi Keanu Reeves‘in açıklamaları da oyuncular tarafından dikkatle takip edilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen son Night City Wire etkinliği ile de oyun ve karakter hakkındaki daha detaylı bilgilere Keanu Reeves‘in ağzından erişme şansını elde ettik.

Cyberpunk 2077 Keanu

CD Projekt Red‘in başkanı ve eş CEO’su Adam Kiciński tarafından yapılan bazı açıklamalar da ünlü aktörün oyun hakkındaki düşüncelerini ortaya koyuyor. Kiciński  konuya ilişkin olarak ” (Keanu Reeves) oyunu oynadı. Ancak bildiğim kadarıyla henüz bitirmedi. Yani oyunu kesinlikle oynadı ve oldukça seviyor” açıklamalarında bulundu.

Night City Wire etkinliğinde Cyberpunk 2077 hakkında konuşan Keanu Reeves oyun hakkındaki görüşlerini belirttiği kısımda oyunun farklı seçimlere olanak tanımasını ve bu seçimlerin gidişata etki etmesinden oldukça etkilendiğini belirtmişti. Aynı karakterin farklı tavırlarını oynamanın kendisini oldukça etkilediğinden de bahseden Reeves görünüşe göre performansının ortaya çıkarttığı sonuçları oyun içerisinde kanlı canlı bir biçimde görmekten de memnun.

Johnny Silverhand Kimdir?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir