Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Kıyafet Stilleri Tanıtıldı

Cyberpunk 2077 Kıyafet Stilleri Tanıtıldı

Bugün düzenlenen Night City Wire’ın 4. bölümünde oyunda yer alacak olan Cyberpunk 2077 kıyafet stilleri tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

19 Kasım tarihindeki çıkış günü yaklaştıkça Cyberpunk 2077 ile alakalı yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen oyun hakkındaki en önemli bilgi kaynaklarımızdan biri olan Night City Wire etkinliği 4. bölümü ile oyuncuların karşısındaydı. Bu bölümde de oyunla alakalı pek çok yeni detayı öğrenme şansını elde ettik. Bunlardan birisi de Cyberpunk 2077 dünyası içerisinde karşımıza çıkacak olan farklı kıyafet stilleri oldu. Tanıtılan giyim tarzları oyunun dünyasının ne kadar detaylı olacağı hakkında da bir ipucu niteliğinde.

Stillerin tanıtıldığı kısımda bunların oyun dünyası içerisinde yalnızca kıyafetlerde değil silahlar, implantlar, arabalar ve çok daha başka noktalarda da kendilerini göstereceğini öğrenme şansı elde ettik. Night City‘nin sokaklarında ise 4 ana stili göreceğiz. Bunlar Kitsch, Entropism, Neomilitarism ve Neokitsch olarak isimlendirilmiş durumda.

  • Kitsch

Neon saçlar, ışıldayan dövmeler ve krom implantlar ile kendini gösteren Kitsch stili öncelikle gösterişe önem verenlerin tercihi olacak. Bu tarzda sağlamlık ikinci plana atılmış durumda.

Cyberpunk 2077 kıyafet

  • Entropism

Dördüncü Şirket Savaşı sonrasında doğan bu stil ise buhran dönemindeki insanları yansıtıyor. Görünüşün geri plana atıldığı tarzı benimseyen insanların yegane gayesi hayatta kalabilmek.

Cyberpunk 2077 kıyafet

  • Neomilitarism

Şirketlerdeki insanların çoğunlukla benimsedikleri bu tarz şehrin zengin kesimlerinde kendini gösterecek ve sağlamlık konusunda diğer stillerden önde olacak. Bunun yanı sıra gösterişsiz oluşları ile de diğerlerinden ayrılacaklar.

Cyberpunk 2077 kıyafet

  • Neokitsch

Ünlülerin, göz önünde bulunan kişilerin, şirket varislerinin ve yönetici kesimin tarzı olan Neokitsch ise Neomilitarism tarzının soğuk havasını reddederek ilk bahsettiğimiz stil olan Kitsch tarzının yeniden yorumlanmasından meydana geliyor. Ancak aralarındaki en büyük fark bu stilin esinlendiği Kitsch tarzına göre çok daha gösterişli ve aynı zamanda da sağlam olması.

Cyberpunk 2077 kıyafet

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir