Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Metrosu Kullanılabilir Olmayacak

Cyberpunk 2077 Metrosu Kullanılabilir Olmayacak

Fragmanlarda kullanıldığı gösterilen Cyberpunk 2077 metrosu, oyun içinde bulunsa da oyuncular tarafından kullanılamayacak.

İngiliz Tarım Hayatı Müzesi’nin vagonların tarihi konulu sunumunu Cyberpunk 2077’yi anarak ilginç bir şekilde tanıtmasının ardından uzun zamandır beklediğimiz oyunda metroların kullanılamayacağını öğrendik. “Herkes Cyberpunk’ı beklerken alakasız olsa da sunumumuza göz atabilir” başlığıyla dikkatleri üzerine çeken müzeye cevap veren Cyberpunk 2077 hesabı, oyunda metroların kullanılmayacağını şaşırtıcı ve komik bir şekilde oyunculara duyurmuş oldu.

Cyberpunk 2077 Night City Haritası Sızdırıldı!

V’nin metroda bulunduğu eski içerikler oyuncuları CP2077’de metro kullanılabileceği kanısına yöneltmişti fakat bu özellik oyundan çıkarıldı. Metrolar yerine oyunda The Witcher 3’teki gibi bir hızlı seyahat sistemi kullanılacak.

Cyberpunk 2077 metrosu kullanılamayacak

İngiliz Tarım Hayatı Müzesi: “birçok kişi yakında çıkacak olan video oyunu Cyberpunk 2077 için doğal olarak çok heyecanlı. beklerken neden en az onun kadar önemli olan, fakat tamamen alakasız online sunumumuza göz atmıyorsunuz?: vagonların tarihi”

Cyberpunk 2077: “Güzel vagonmuş. İnsanların kullanabileceği bir metronuz var mı? Aynen, bizde de yok zaten.”

19 Kasım’da çıkacak olan Cyberpunk 2077’nin PC versiyonunu Steam ve Epic Games Store’dan 250 TL karşılığında, PS versiyonunu PS Store’dan 459 TL karşılığında, Xbox versiyonunu ise Microsoft Store’dan 459 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Olsaydı iyi olurdu aslında ama bilgisayarları yoradabilirdi. Sonuçta oldukça hızlı hareket eden bir şeyin içinden dışarıya baktığımızda bilgisayar geçtiğimiz yerleri çalıştırmak zorunda kalacak ve bunu çok hızlı bir şekilde yapmak zorunda kalacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir