Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Night City Haritası Ortaya Çıktı

Cyberpunk 2077 Night City Haritası Ortaya Çıktı

Cyberpunk 2077’nin kutulu sürümlerinde sunulan Night City haritası internet üzerinde yayınlandı. Detaylar haberimizde.

Night City şehrine dair birçok bölgenin adı ve kentin genel teması belli oldu. Oyundaki devasa metropolün altı ayrı bölgeden oluşacağı detaylar arasındaydı. Ortaya çıkan harita bu detayları geçeril kılar nitelikte. Şehir City Center, Watson, Westbrook, Santo Domingo, Pacifica ve Heywood bölgelerinden oluşuyor. Bu bölgelerin adlarını daha önce yayınlanan tanıtım videolarında birçok kez duymuştuk.

Night City haritası

Night City Wire: Episode 3’te bahsedilen çetelerin mesken tuttuğu bu mekanların her biri oyuncuya farklı deneyimler sunacak.

Geliştirici ekip Cyberpunk 2077’nin tasarımsal bağlamda daha farklı bir içerik vadedeceğini belirtmişti. Night City haritası için dikey bir tasarım planı düşündüklerini ilk dönemlerde ifade eden CD Projekt Red, Night City’yi geliştiren üç ayrı ekip olduğunu da eklemişti. Sızdırılan görüntüde görüldüğü gibi harita The Witcher 3’teki geniş dünyanın aksine daha dikey ve sıkı bir tasarıma sahip.

Cyberpunk 2077 Çıkışa Hazır Anlamına Gelen Gold Statüsüne Ulaştı!

Bununla beraber oyunun Gold sürümü de duyuruldu. Dağıtıma tamamen hazır olduğu anlamına gelen Cyberpunk 2077 yaklaşık iki ay sonra bizlerle olacak.

Cyberpunk 2077 19 Kasım 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Stadia için daha sonraki dönemlerde oynanılabilir hale gelecek yapım, yeni nesil konsollar için 2021 yılında boy gösterecek.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir