Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Miss V İle Karşımızda!

Cyberpunk 2077 Miss V İle Karşımızda!

Dünya Kadınlar Günü kapsamında Cyberpunk 2077 Miss V karakterini tanıtarak oyuncuların karşısına yeni bir kadın karakter ile çıktı! Detaylar haberimizde.

Yılın en merakla beklenen oyunları arasında olan Cyberpunk 2077 için artık çok az bir zaman kalmış durumda. CD Projekt Red‘in ellerinden çıkacak olan yapım daha çıkışını bile gerçekleştirmeden oyuncuları heyecanlandırmayı başarıyor. Oynanış videoları ve ortaya çıkan her yeni detayı ile hayranlığımızın bir kat daha arttığı Cyberpunk 2077 bugün karşımıza yeni bir gelişme ile daha çıktı.

Cyberpunk 2077‘nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bir tweet ile oyunun kadın karakteri olacak Miss V tanıtıldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde karşımıza çıkan Miss V daha önce de oyunun 2018 ve 2019 E3 tanıtımlarında görünmüş olsa da bu onun hayranların karşısına detaylı bir biçimde ilk çıkışı.

Cyberpunk 2077 Miss V ile Mass Effect ve Assassin’s Creed ile aynı yolu izleyecek gibi görünüyor. Buna karşın oyunda gelişmiş özelleştirme seçeneklerinin de olacağı, oyuncuların hazır sunulan modelleri kullanmak istememeleri durumunda kendi karakterlerini de yaratabileceklerinin altı çiziliyor. Oyunda varsayılan bir erkek ve bir kadın başrol bulunması formülü sosyal medya ve forumlarda oyuncuların genel olarak olumlu tepkileri ile karşılanmış durumda. Bakalım Miss V, Mass Effect serisinin ikonik karakteri Commander Shepard gibi kendi serisi içerisinde erkek karakterin gölgesinde kalmamayı başararak bizler için unutulmaz bir karakter olacak mı?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir